zaterdag, mei 25, 2024
HomeNieuws uit NederlandVoetballer Van Gobbel niet spoorloos

Voetballer Van Gobbel niet spoorloos

-

Does Travel - naar Suriname

Geruchten dat oud-Feyenoorder Ulrich van Gobbel ‘van de aardbodem is verdwenen’ kloppen niet. Dat zegt Van Gobbel’s zaakwaarnemer Sohin Gerdan vandaag in het Algemeen Dagblad. Die geruchten ontstonden nadat de Fortis Bank enkele dagen geleden in een gerechtelijke advertentie in de krant liet weten Van Gobbel te zoeken en dat hij geen vaste woon- of verblijfplaats heeft.

Dit bericht werd door diverse media overgenomen die begonnen met speculeren over de verdwijning van de 35-jarige ex-voetballer. Volgens Gerdan is het onbegrijpelijk dat Fortis zegt dat van Ulrich geen vaste woon- of verblijfplaats bekend is, terwijl er wel een correspondentie adres is doorgegeven. Door zo een zin in een gerechtelijke mededeling is zijn client in een schimmig daglicht gezet.

Van Gobbel is verzeild geraakt in een zakenconflict met de Fortis Bank. De bank wil beslag laten leggen op de woning van de oud-prof en wil dat hij zich op 13 september moet melden bij de rechtbank in Rotterdam. Volgens de zaakwaarnemer gaat verder goed gaat met hem, maar de recente publiciteit heeft hem geraakt. Hij wil het nu laten bezinken.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

26 REACTIES
 1. jjammer is dat ,maar deze jongens zijn zo hoogmoedig.en denken dat als zij wat geld verdienen al heel wat zijn altijd die negers .trouwens ik ben ook een negerin,maar ik vind het schandalig


  Maak melding
 2. Wallerlei al,

  Ik durf dit eigenlijk niet te bevestigen maar mijn verstand zegt mij doe maar.
  Ik ben het helemaal met u eens. Ik vind dat negers die het gemaakt hebben filmster gedrag vertonen. Dit vind ik echt heel jammer want anders zaten ze nu wel in het nederlands elftal. Kijk maar naar jongens zoals Reiziger, Winter, Rijkaard die allemaal voor topclubs gespeeld hebben, maar toch heel bescheiden zijn geen filmster gedrag vertonen.

  Janssen


  Maak melding
 3. typisch zo een achterbakse opmerking. Niet alle negers moet je over een kam scheren idioot.

  Elk mens kent financiele strubbelingen. d.w.z. dat je gelijk een slachtoffer moet aanwijzen.

  shame on you nWallerlei al


  Maak melding
 4. Ok, we gaan Janssens zijn zeer ‘intelligente’ opmerking ff analyseren

  1)”Ik vind dat NEGERS die het gemaakt hebben filmster gedrag vertonen. Dit vind ik echt heel jammer want anders zaten ze nu wel in het nederlands elftal”.

  2) Kijk maar naar jongens zoals REIZIGER, WINTER, RIJKAARD die allemaal voor topclubs gespeeld hebben, maar toch heel bescheiden zijn GEEN filmster gedrag vertonen.

  Kunnen jullie het nog volgen? Ik niet in elk geval. Wat is het nu Janssen? Vertonen negers per definitie filmterren gedrag of zijn het toch bepaalde TYPE negers die dat gedrag vertonen?

  (by the way, er was nog een neger die aardug wat filmsterrengedrag vertoonde volgens vele, maar die heeft tot nu toe wel het meest gescored in NL-se elftal, maar dat is ff een ander verhaal waar ik je niet lastig mee wil vallen)


  Maak melding
 5. LMG,

  Ik bedoel hiermee te zeggen inderdaad bepaalde types negers die het gemaakt hebben in Nederland op sportief gebied.
  Ik vraag niet wie de topscoorder is van het nederlands elftal maar refereer naar zijn filmster gedrag, waar is hij nu dan?
  Wat is er van de topscoorder overgebleven als er nu een B spits is geselecteerd voor nederlands elftal.
  Misschien een tip koop zijn boek en zie zelf wat hij vertelt over zijn gedrag.
  Veel leesplezier.

  Janssen


  Maak melding
 6. Wat is er mis aan als de Neger filmsterren gedrag vertoont? Toen die Neger hard werkte en elke ochtend vroeg uit zijn bed kwam lag het gros der Negers nog te slapen. Nu hij dit bereikt heeft,heeft men problemen met zijn filmsterrengedrag. Wat raar is dat.


  Maak melding
 7. Het enige wat ik uit deze negatieve reacties kan constateren is jaloezie,gaan jullie zelf proberen carierre te maken, hoe een ander zich wil gedragen is zijn zaak, hij of zij weet wat hij er voor heft moeten doen of laten.
  Buitendien wallerlei jij bent een negerin, maar wij zijn dat niet wij zijn Afro-Surinamers of Nederlanders van Surinaamse afkomst, maar ja dat zegt alles over jouw, verbeter de wereld begin bij jezelf.
  Ik ben trots op de Surinaamse jongens.
  Op janssen reageer ik niet want het is een neppe janssen
  Andre:


  Maak melding
 8. Dat boek heb ik al gelezen, Jansen.
  Maar goed to each his own, als Ome Marco met zo’n bagger spits zoals R. Van Nistelrooy wilt spelen

  @ Anansi, wat er mis aan dat gedrag is? Tja in beginsel hoort daar niets mis mee te zijn. Maar da’s hetzelfde als je vraagt wat er mis aan is als een meisje met veel jongens aanpapt, terwijl in omgekeerde geval praat niemand erover, catch my drift

  Zo dus ook met sporters (want ik denk niet dat een rijke blanke speler in een Fiat Panda rijdt bijv,).
  Zolang er nog altijd met twee maten gemeten wordt door de media, moet je als non blanke celebrity, sad but true, extra op je hoede zijn om te gaan uitsloven met je bling bling, auto en zo. En los v media, etc, je rijkdom teveel tonen is nooit slim, omdat zoals je weer er ook nog altijd snakes zijn v je eigen bevolkingsgroep die je ook het geluk niet gunnen. Double jeopardy dus


  Maak melding
 9. LMG,

  Graag je zinnen afmaken in het nederlands wat ook begrijpelijk is voor niet engelsen.
  P.s. Hun tijdperk is over en dat moet je accepteren.

  krasnapol……..


  Maak melding
 10. Waarom mogen wij negers niet blij zijn als we iets hebben bereikt. Nederlanders worden toch ook niet op hun sterrengedrag beoordeelt en afgekraakt. Als een buitenlander het heeft gemaakt in dit klein land wordt er altijd maar iets gezocht om hen af te kraken.


  Maak melding
 11. Schaam jezelf met negatieve reacties over je eigen volk. Wees trots op Surinamers die voor andere Surinamers in de wereld het prachtige Suriname weer op de kaart zetten. Ulrich van Gobbel heeft keihard gewerkt om te bereiken, waar menig Surinamer te lui voor is geweest. De media maakt en breekt je en dan is het des te triester dat je eigen mensen ook negatief over je spreken. Als wij iets moeten hebben geleerd, dan is het wel, dat je per persoon moet beoordelen en niet alle negers over 1 kam te scheren. Zou jij in zijn schoenen kunnen hebben gestaan onder de hevige druk van non privacy en altijd de hoge druk van presteren ???

  Grtz.
  Dwight een moksi uit Rotterdam !


  Maak melding
 12. “als Ome Marco met zo’n bagger spits zoals R. Van Nistelrooy wilt spelen”. Raar, ik maar denken dat hij in het seizoen 2005/2006 21 doelpunten in 35 wedstrijden heeft gemaakt. Hij heeft een conflict met de trainer van Manchester, maar een aantal andere grote spelers hebben dat ook gehad. Overigens hebben een heleboel jonge spelers, ongeacht hun kleur, het heel snel in hun hoge bol. Na een paar jaar succes denken ze dat ze alles kunnen maken.


  Maak melding
 13. De geschiedenis herhaalt zich .Deze generatie heeft niets van hun voorouders geleerd.Kan je je nog herinneren toen Kluivert zo op handen gedragen werd dat er zelfs een plein naar hem vernoemd werd.Maar ja als de negers te goed worden moet je ze zo gauw mogelijk bij het oude vuil dumpen en proberen ze overbodig te maken.Do you remember the days of slavery ? En kom maar weer met de opmerking: daar gaan we weer met de slavernij!. We moeten wel want het witte superioriteitsgevoel blijft zich manifesteren.Ik hoop dat Ivoorkust dit gevoel in de grond stampt!!
  Kwaku,namens Kodjo Mentor en Procent


  Maak melding
 14. Die van Nistelrooy begint nu als de huidige Kluivert te voetballen, weinig rendement, niet meer de oude (brokosaka). Van profs die denken dat ze heel wat zijn en dat ze automatisch een ticket voor het Nederlands elftal horen te krijgen kan je beter erbuiten laten. Van Basten heeft gekozen voor jongens die keihard voor elkaar willen werken, en daar paste Edgar davids volgens mij wel bij, want als het er echt op aankomt staat hij wel klaar, dat neem ik van Basten, die liet blijken, voorstander van Rita Verdonks keiharde buitenlanders beleid te zijn wel kwalijk. Van de overige suriprofs heb ik me twijfels. Zolang van Basten bondcoach blijft is het voorlopig gedaan met de Surinamers in oranje. Mischien is het geen gek idee om suri profs voor Suriname te laten spelen wie weet komen ze dan oranje wel op een WK tegen ooit. En wat betreft Ullrich van Gobbel, tjah stom, hij heeft het niet slim aangepakt, waarschijnlijk verkeerd belegd, maar dat kan iedereen overkomen.


  Maak melding
 15. Hey Janssen luister noh har a ka dang weet je met je filmsterren gedrag over die jongens, weet je wie zich als filmsterren gedragen Marco van Basten en die ka witte mannen die voor hem spelen op het WK, heb je ze laatst niet gezien dan die mannen zijn naar een speciale modehuis geweest om maatpakken te maken zogenaamde designpakken inclusief schoenen en wie weet zelfs een dames stringen want die Marco gedraagd zich net een wijf roddelen over anderen omdat die wat gepresteerd hebben terwijl de andere landen er normaal bij lopen.

  Lees die boek nog maar eens goed over Kluivert want die bedoel je toch, hoe denk je dat die jongens aan hun euro’s komen?? Door hard te werken anders verdien je ze niet hoor.Denk jij dat een top club zoveel gaat betalen als je het niet verdiend na ka,ze kopen dan liever een andere speler of niet??

  Die ka witte mannen denken dat ze filmsterren zijn terwijl ze zelfs zo gierig zijn om hun eigen trouwerij te bekostigen,ze verkopen het aan een tv zender die ze een paar ton geven en een pak die ze nog eens afschuwelijk staan.

  Waarom mag je niet genieten op je eigen manier,jij doet het misschien met 10 euro,ik met 9 euro en die jongens of ze nou donker of blank zijn met 100.000 euro ofzo.

  En wie zegt dat filmsterren een slecht gedrag hebben,het zijn jij en ik die ze zo hebben gemaakt wij gaan naar de bios,wij kopen een dvd.

  Maar ja blijkbaar zijn de ja de donkere jongens toch ergens goed voor met hun filmsterren gedrag zoals jij het zegt,ze bezorgen jou nl en vele andere witte mannen een hoge bloeddruk.

  Ga zo door jongens,als je iets heb bereikt mag je ook trots zijn,als jullie maar weten hoe het in elkaar zit,afgunst zal je altijd wel hebben,laat anderen maar proberen een beetje in de buurt te komen van jullie hebben gepresteerd en hebben verdiend..


  Maak melding
 16. Ja Mang,

  Ik ben het helemaal met je eens.
  Ik was die negatieviteit ook al zat toen ik dit forum las. Zie mijn eerder bericht.

  Die jongens zijn gemaakt en gebroken door al die media aandacht rondom hun talent. Alles wat gezegd en gedaan wordt, wordt uitvergroot in de bladen. Jammer dat “Surinamers” ook de eigen getalenteerde kroost neerhalen.

  Dwight


  Maak melding
 17. Waarom zoveel negativiteit omtent een artikeltje over Ulrich van Gobbel?
  Dit is nou precies de reden waarom vele creolen (gelukkig niet allemaal)niet verder komen, men haalt liever elkaar onderuit dan elkaar te helpen.
  En dan maar klagen dat die koelie’s alles overnemen.
  Zoals iemand al eerder aangaf, verbeter de wereld begin bij je zelf…….


  Maak melding
 18. echte Tori,

  Het zijn Hindoestanen ben je niet trots op de benaming van je eigen soort NEGERS.
  Jullie zijn wereldwijd bekend met deze benaming of niet?
  Of ben je trots op je Nederlandse naam in plaats van je Afrikaanse naam.


  Maak melding
 19. De beste wapen om een neger te bestrijden is de neger zelf.

  In Afrika is dat duidelijk de witte mensen
  verkopen wapens aan hun en ze maken mekaar af.

  In Zuid-Afrika was dat ook duidelijk Mandela en Boetoelesi
  Mandela vocht tegen de onderdrukking en Boetoe werd omgekocht door de blanken om de ANC aan te pakken.

  Sommigen van jullie gaat Van Gobbel aanpakken voor die witte mensen zonder om zeker van te zijn of alles wat jullie lezen echt de waarheid is.

  Kwasi


  Maak melding
 20. Lieve neger-LMG-Anansi-Nep Andre-Gio Realist Jang mang-Dwight- Echte tori,

  Is het niet beter dat de Suri-Profs dubbele paspoort aanvragen en dan kunnen ze tenminste een keer uitkomen voor suriname als ze zich tenminste kunnen kwalificeren.
  Want van Mexico winnen ik dacht het niet.
  En wat denk van je van Costa-Rica, Trinidad, en Ecuador enz.Deze jongens spelen met passie
  ondanks verlies maar ze zijn gedreven en progressief. Petje af voor Trinidad en Tobago.(dubbele nationaliteit).
  Kijk maar naar alle Afrikaanse landen ze hebben allemaal verloren er zit helemaal
  geen patroon in hun systeem geen doel voor ogen geen harde werkers, Geen bezieling.
  Ze spelen met het idee leuk om mee te doen. Kijk maar naar Togo het is toch beschamend op een WK financiele problem, trainer en assistent nemen ontslag enkel maar wantoestanden(net zoals Suriname) vergeet niet dat deze beelden over de hele wereld te zien zijn. Nogmaals ik heb heel veel respect voor Trinidad en Tobago.
  En ik hoop van harte dat Nederland wereldkampioen wordt en dat ze morgen winnen van Ivoorkust. En dat van Basten een racist is de grootste onzin wie heeft zijn best gedaan om Bonaventura Kalou gesteund met het bemachtigen van de Nederlandse Nationaliteit.
  Ondanks dat dit niet gelukt is heeft hij veel gedaan voor hem. Geen enkele Suriprof kan Bonaventura Kalou evenaren en geen enkele Suriprof kan Robben evenaren.
  Je wordt op basis van je prestatie geselecteerd en niet op basis van je huidskleur. Het is godverdomme geen vacature bij een of ander bedrijf waarbij verzocht wordt of allochten willen solliciteren omdat zij de voorkeur genieten. Bullshit.

  Janssen


  Maak melding
 21. Big up ‘Ja Mang’….

  Tegen al die zgn ‘neger’-haters……stelletje idioten….(heeel z8 uitgedrukt)…ik ben een creool n afro Surinamer of n mens van het negroide ras…. maar ik ben geen NEGER (big up andre)…..negro….betekent zwart (en ja ik ben een trotse zwarte man zonder frustrerende tekortkomingen)…necro (feitelijke afleiding van neger)…= duivels….verderf…slecht …uit de dood…demonisch…so I’m no Niggah….wie heeft bepaald dat negers negers heten? en Lazypeople…zie j nie dat j n 8erlijke idi..bent het is geen koelie maar Hindustanen….dus neger is vlgs jou toegestaan maar creool niet…fa dan ?? en di boys di filmsterren gedrg tonen….libi…deng….filmsterren zijn personen die ‘het’ gemaakt hebben en n grote naamsbekendheid genieten….en is het niet opgevallen dt juis DIE personen geen watje zijn oftewel die laten zich zomaar over zich heen komen….en wat betreft winter en reiziger…>>topclubs inderdaad, verdiensten ned elftal inderdaad en ik bn r trots op(100%) maar dit is wat veel trainers willen hardwerkende jongens….die ja en amen zeggn…en wat betreft..rijkaard…lof >>zeer zeker…maar die heeft zich nooit echt geprofileerd als suri…terwijl zijn zwarte vader wel degelijk met hem in 1 huis aanwezig was zie laatste Pleasure editie >>juni>>>dan zijn we wel goed….waren het onbekende burgers…dan waren het allochtonen….NU zijn zij NEDERLANDERS >> meneer Janssen???….hoeveel witte zie jij in zwarte nationale elftallen? >> en dan wil ik het financiele gedeelte niet uitgelegd krijgen?? Ok Angola(wk 2006)…en wat andere landen maar hiertegenover…NED, Polen (vorig ek)…Belgie….Portugal…Groot Brittanie….Frankrijk en ga zo maar door soccer needs black stars….hoe ik hier zit bn ik geen engel net als iedreen die dit leest…wat men in privetijd doet…is zn eigen bussines….vn nistelrooy die omdat hij weer op de bank begon (tn gunste vn n zwarte speler)…en dan met zn Bolide het manchester stadion uitrijd??? geen filmsterren gedrag?…geen prive- maar werktijd…MAAAR lieve mensen v Basten zegt: iedereen moet in debasis vanm zijn club zijn om fit het wk in t gaan….behalve v nistelrooy dan en nog wat anderen…..

  Of haddan we het ovr v Gobbel?

  kritische tegennoot
  wat ik wel jammr vind is dat mijn blaka brada’s (in mijn ogen dan) niet een gul gebaar deden tbv d ramp in het binnenland van mijn geliefde land….>>en dan heb ik het nie over die vriendschappelijke wedstrijden waarvan de opbrengst naar su zou gaan…terwijl er multimiljonairs zijn die n suriachtergrond hebbn…zij zijn nie verplicht maar had wel tof geweest….en lof aan ryan babel die basketbalshirts doneerde aan een club in su…en seedorf die een stadion op eigen kosten liet bouwen…in het mooie Para…maar 4 de rest…Oja…gorre doet ook veel maar dan achter de schremen 4 mn lieve mooie su…

  ik ga maar stoppn want ik bn n keihard werkende trotse blaka man(g)…ik ga wel verder in mijn hoofd met overpeinzingen….

  Opo kondre man un opo..Sranan gron e kari un… Big alasma (iedreeen dus)


  Maak melding
 22. en jansen met j stress

  waar zijn jan jans en JOUW kinderen?

  zij ze bij sjors en SJIMMIE op bezoek?…..ik zou zeggn ban al di zwartn maar uit die elftallen…kijken wat dat oplevert…?? >>oja JIJ bent natuurlijk gee toptrainer…dus het beleid ligt nie bij JOU…met j lompe klompen jij moet moksi alesi eten (dubbele eten eten)….OJA….wele speler heeft PELE ooit ervaren 4 wat betreft doelsaldo?? Maradonna?? nee Romario?? nee Ronldo?? nee v Basten >>?? hell no…cruijff hell no… en je moet ook negerzoenen eten…onee bestaat nie meer die naam….en zwarte piet…is zwart door roet?? hahahahahahahahahahahaha…..mijn minds leren dat niet zowel in su als in ned nie……..nederlanders….hahahaha laatste op het wordl idol….hahahaha…eurovisie???? bar slecht….en maar naar de zonnebank…zonnebrand creme is n miljoenen business……net als rnb vele holl zangers trachtwen als die zwarten t zingen sommige kunne…maar Gospel Migadoooooo…zelf inde witte kerk wil men nie mr stijf staan….en ik mt echt werken anders komt deze suri…te laat??…… varkensnek!


  Maak melding
 23. noem jezelf een zwarte ipv een neger.
  neger = mindere
  heeft niets te maken met de rivier de niger of negus.
  Ga maar lekker opzoekenin het nationaal archief in Den haag dan zul je zien dat de afrikaan niet bekend stond als neger maar dat dit een term is omstaan tijdens de slaventransport//uit het werkwoord negeren werd een zelfstandig nw ontwikkeld de neger dit heet tot in de 20 eeuw als betekenis “mindere” gehad.
  succes

  dom om jezelf zo te noemen.

  of zegt je ma als je een soort van eigen taaltje spreekt ,dat je vernegerd bent.
  wordt je mond met zeep afgespoeld,als je geen nederland maar surinaams spreek.


  Maak melding
 24. Hahahaahahahahahah Janssen,laat me niet lachen,Robben niet te evenarn???????????? pfffffffff nou laat me je dit zeggen,hij moet aan Rijkaard,Davids en Gullit hun kont gaan ruiken debiel dat je bent.
  Typisch een opmerking van een pure racist,iedereen is het er overeens,dat Gullit vooral van onschatbare waarde is geweest voor Oranje,zie ek 1988,zonder die zwarte motoren waren ze nergens.

  Ter jou informatie hahahhahaah GHANA heeft je een poepie laten ruiken,jammer dat Ivoorkust bestolen werd,geen penalty toegekend,anders piep je anders,Nederland wereld kampioen ?Dream on boy.

  En het is toevallig een zwarte die voetballer allertijden is!!!!!!!!!!!(van de eeuwww)PELEEEEE,jammer he? geen cruiyf. Wie is 5x wereld kampioen en heeft aan alle wk`s meegedaan??? Ja Brazilie en 99,9% is zwart. puhhhhhhhhh.Je barst van de jaloezie zo e lezen,de Afrikaanse landen voetballen met passie, de Nederlandse met %tekens in hun ogen ,zie die egoist Robben.
  Het enige wat ik kan concluderen in je reactie is venijn,dat de zwarte voetballers (zonder eer door de blanke pers)het zo goed gedaan hebben of doen,zie Kluivert TOPSCORER allertijden,daar rep je helemaal niet over,hij heeft v Basten,Bergkamp en nu v.Nistelrooy op een zijspoor gezet.Daarom nam v Basten hem niet mee,Huntelaar moest ook thuisblijven, want v.Nistelooy moest Kluivert van zijn toon stoten, ik heb nieuws voor je Janssen ,dat zal niet gebeuren Kluivet blijf Topscorer alertijden puhhhhh.


  Maak melding
 25. Marco van Basten heeft tijdens een interview gezegd “nederland heeft genoeg van spelers met filmstergedrag!” Maar van Basten heeft daarbij nooit namen genoemd.

  Het zijn een paar achterlijke kaaskopfen die het nodig vonden om dit filmstergedrag toe te wijzen aan onze zwarte jongens.

  Want Van Basten had net zo goed de boertjes, Bergkamp, Jaap Stam en TV(film)ster Jofh de Wolf kunnen bedoelen. Dus zo zie je maar hoe die achterlijke kaaskopfen, zoals die ‘janssen’figuur’, die hierover begonnen is als reactie op notabene een Van Gobbel bericht, hierover denken. I rest my case.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES