Strengere aanpak mensensmokkel in het verschiet

1

PARAMARIBO, 8 jun – Suriname gaat mensensmokkel en gerelateerde zaken als gedwongen prostitutie, strenger aanpakken. Dit zegt minister Santokhi van Justitie & Politie. Het intussen milder geworden oordeel van Washington geeft geen enkele reden tot slabakken. Integendeel, alle haarden zullen worden aangepakt.

Alles dat totnogtoe buiten schot is gebleven, zoals massagesalons, zal de duimschroeven worden aangezet. “of het nu bordelen zijn, massagesalons of wat dan ook, daar gaan wij alle vergunningen intrekken”, zegt Santokhi. Waar nodig zal met andere ministeries worden opgetrokken, waaronder Handel & Industrie.

Het toenemend aantal massagesalons is de justitie al lang een doorn in het oog. Vermoed wordt dat in bepaalde gevallen sprake is van dwangarbeid. Blij is Santokhi wel met het mildere oordeel. Het is alleszins verdiend. “We hebben controles uitgeveord op verschillende lokatis waar mensenhandel en mensensmokkel plaatsvinden.”


1 REACTIE

  1. Goedzo meneer Santoki!!!!
    U bent een goed voorbeeld voor suriname en ik sta pal achter U.
    Hoop dat de criminaliteit op deze manier wordt ingedamd.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.