woensdag, mei 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSurinaams paar in VS schuldig aan witwassen

Surinaams paar in VS schuldig aan witwassen

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO/FLORIDA, 7 jun – Zakenman Madjied Ali ‘Jerry’ Samsoedien (44) is in de Amerikaanse staat Florida schuldig bevonden aan samenzwering tot het witwassen van de opbrengsten uit xtc-handel. Zijn levenspartner Nancy Kaersenhout (34) is hetzelfde lot ondergaan. De jury acht de twee ook schuldig aan het uitvoeren van ongebruikelijke transacties.

Het betreft ruim twee miljoen dollar, vermoedelijk verkregen uit drugshandel tussen 2000 en 2002. Samsoedien is eigenaar van handelsbedrijf Liberty Import NV, dat onder meer goederen importeert uit Miami. De twee zullen op 11 augustus worden gevonnist, tezamen met hun Amerikaanse medeplichtige Angel Soler. Samsoedien en Kaersenhout zijn vorig jaar aangehouden op een cruiseship voor de kust Puerto Rico.

Volgens de aanklacht zijn op grote schaal xtc-tabletten verhandeld in Zuid-Florida. De opbrengsten werden deels besteed aan de aankoop van goederen in de VS. Die werden verscheept naar Suriname voor ‘doorverkoop’ aan de drugsleveranciers. Om de cirkel compleet te maken werd een deel van de schuld betaald uit de verkoop van uit de VS geϊmporteerde producten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

46 REACTIES
 1. Eerlijkheid duurt het langst

  werklelijk een film “Scarface”

  rijkdom is niet alles….

  Dat zijn de welbekende rijke mensen van de markt

  sweetie


  Maak melding
 2. Ja baya,

  Dus niet alles wat blinkt is goud, want ik kan je vertellen, was niet mals zoals ze leefden,. Dus nogmaals: benijd mensen niet zomaar. Want pracht en praal , maar intussen is je naam voor het leven verafschuwd en groeien hun 2 kinderen op met een trauma voor hun hele leven, want ze waren erbij toen de ouders met de FBI helikopter werden gearresteerd op Puerto Rico. En hebben ook een nacht in de cel doorgebracht. Baya, geef mij maar een fiets, en me hoofdbrekens hoe ik iedere maand me lasten ga betalen hoor.Maar ik weet dat ik met opgeheven hoofd over straat kan. En me man zit niet in de gevangenis, maar gewoon naast me.


  Maak melding
 3. Lafu,

  Je bent weer bezig met je onzin.
  wat doe je de hele dag achter de pc?
  kun je niet een nuttige cursus volgen via loi? Of wil je in een circus optreden.
  P.S. Niet beledigend bedoeld maar constructief.
  Prettige dag verder en geniet van het weer en blijf lachen aub.

  Cree


  Maak melding
 4. nee ook hun probeerde suriname op te bouwen.
  jammer dat ze gepakt zijn want anders hadden ze mijn vriend als tuinman kunnen inhuren.

  en dat had hij ook te eten.


  Maak melding
 5. hij is niet de enige die is opgepakt voor drugs als je om je heen kijk zie hoeveel dealers rond lopen .eerlijkheid is de achter kant van de waarhied Als mensen die maar goed beseffen.


  Maak melding
 6. He dom oor die creoolse vrouwen haat, hoe is met je?
  Waarom loop je me achterna op die forum, je hebt niks te zeggen over die artikelen maar je reageert op mij.Hou je zoveel van me.

  Maar goed ik beheer websites ,doe multimedia, dat is me werk,
  wat is jou excuus om op het internet te zijn.

  Heb je een cursus op loi gevolgd? Of treed je op in een circus ,bied je me nieuw werk aan.


  Maak melding
 7. Deze mensen deden of ze zo braaf waren, terwijl heel Suriname wist hoe ze aan hun geld kwamen. Deze mensen dachten onaantastbaar te zijn. Boontje komt om zijn loontje.
  Half suriname accepteert kennelijk dit gedrag van criminelen.


  Maak melding
 8. Lafu,

  Als je websites beheert en je doet aan multimedia zou ik je willen adviseren om toch iets aan je nederlands te doen met name aan je schrijfvaardigheid.
  Bovendien ik ben een nederlander ja een bakra en ik heb een creoolse vrouw puur natuur geen pruik, vlechtjes, of blonderen en dat mis ik nog steeds bij creoolse vrouwen.
  waarom ik zo scherp reageer omdat het je ontbreekt aan intellect waardoor je zomaar andere bevolkingsgroepen en ook BAKRA’s genadeloos afmaakt.
  Fijne dag groetjes aan vrouw en kinderen.
  En blijf vooral lachen want het is prachtig weer vandaag.
  Tang boeng.

  cree


  Maak melding
 9. Als jullie geen weet van zaken hebben , geef dan geen commentaal.

  Die meneer had een vriend(pp) in dienst die zorgde voor retour van goederen.

  Maar matie na punta wirie , en daarom zit hij nu vast.

  M.v.g.


  Maak melding
 10. 20 jaar geleden heb ik ze gekend, wist dat iets niet pluis was. En zo blijkt maar weer, keer op keer. Eerlijkheid duurt inderdaad het langst. Er zal en zou eens een keer zijn, dat ze gepakt zouden worden en nu is de tijd rijp voor. Shirley en John, jammer voor je broer, die was toch al een patser. Boontje komt om zijn loontje……en ik kan het weten, want ik heb ze gekend.

  Butterfly


  Maak melding
 11. Als je vrijheid je lief is, als je leven je lief is, en als je bips je lief is: Onderhoud nooit banden met terroristen die tegen de VS zijn, doe zelf ook niet aan terrorisme tegen de VS, en de hoofdregel (die overigens ook voor Singapore geld) hou je verre van elke vorm van drugs, van en naar de VS. Er blijken nog steeds mensen op de wereld die durfen te gokken met hun vrijheid,leven en hun bips. Zelfs de “zwaarste” jongens worden doetjes in de United States Correctional Facilities.
  Hier blijkt weer de arrogantie van “zij” die op een bepaalde manier aan hun geld komen. Ze gaan zich onaantastbaar voelen, denken dat alles wat er ook maar gebeurt met hun geld is op te lossen, Bling bling en ongestraft bigie aja spelen is alleen mogelijk binnen de landsgrenzen van de Republiek Suriname. Daarbuiten moet je op je tellen passen, zelfs op de Atlantische Oceaan, liggend in een strandstoel, Campari on the rocks, vrouwtje naast je, Kids die over het dek rennen. Wat kan mij nu nog gebeuren……….!


  Maak melding
 12. Cree
  en wanneer heb ik iets over bakra en andere bevolkings groepen gezegd? waarover heb je het?
  Is er iemand anders die hier als lafu post ? ik weet niet waar over jij het hebt.Dus als je me kan wijzen waar ik iets tegen bakras heb gezegd ,wil ik het graag zien.

  Jij begint zomaar uit te schelden over iets waar ik geen weet van heb mr Cree, ga en leees goed waar over over je het hebt.JIj stond gister creoolse vrouwen uit te schelden, en vandaag zeg je dat ik het doe. Dus nu heb je een creoolse vrouw met puur natuur en gisteren schold je op kroes haar.Je vrouw moet zien wat je allemaal hier schrijft.Ik heb niks gezegd over Creoolse vrouwen,jij begint met mij beschuldigen van :zijn een zwarte vrouw met een pruik, omdat ik heb gezegd dat integratie iets anders is dan assimilatie.Dan begin je te schelden ,terwijl je ook bezig bent dogla kinderen te maken.Ben je gek geworden. gewoon zomaar op een forum gaan en mensen lastig vallen met je vrouw en de kroes haar probleem.Wie ben jij om voor andere vrouwen te bepalen of ze kroes of glad haar willen hebben.

  Maar goed bewijs effe waar ik op bakras of andere bevolkingsgroepen heb lopen schelden.Ga je gang.
  Zet datum en al. Ik garandeer dat je het niet kan want ik heb het niet gedaan.

  voor zover ik weet is deze twist begonnen met :

  juni 5th, 2006 at 9:36 pm
  Integratie is iets heel anders dan assimilatie.

  lafu
  juni 6th, 2006 at 10:25 am
  Lafu waarom wil je zo graag assimileren vind je je uiterlijk niet mooi of draag je ook een pruik?

  cree

  Cree

  Wat is mis met de uitspraak die ik gedaan hebt,zodat jij moet gaan concluderen dat ik las hebt van mijn uiterlijk?Laat je intelect zien vertel goed beargumenteerd waarom je zo ge reageerd.Je bent bakra maar praat over loi had je niet kunnen zeggen universiteit?je praat over circus en naar ghana vertrekken maar je hebt een zwarte vrouw?Is wel vreemd.Het kan niet dat je een zwarte vrouw hebt en anderen naar ghana verwijst.Waarom ga jij niet?met die zwarte vrouw naar ghana.

  juni 6th, 2006 at 3:03 pm
  Lafu,

  Ben je wel ge-intregreerd in Holland?
  Je kan ook gebruik maken van deze regeling, wordt door de overheid ook aanbevolen
  repatriering enkeltje Ghana met een oprotpremie veel plezier en een goede reis.
  En blijf altijd lachen.

  Cree
  juni 6th, 2006 at 3:28 pm
  cree ik realiseer me dat jij lelijkheid relateerd aan ras, je bent gewoon idioot en dat heeft niks met je afkomst te maken.

  lafu

  voor iemand die over integratie praat en zogenaamd van een zwarte vrouw houd scheld je veel op allochtonen.


  Maak melding
 13. Zie daar, ik heb het ontdek
  Cree ik ben geen lafoe maar lafu.
  Er iemand die onder de naam lafoe dingen zegt.

  Ik ben Lafu en geen Lafoe.als je een oude vete met die gast hebt,moet je bij hem zijn.
  Niet onder bij mij ,onder Lafu.Als hij raciale opmerkingen heeft gemaakt moet je bij hem of haar zijn.Je kan er per slot van rekening ook wat van.
  Natuurlijk als je ook een probleem hebt met mij ,ga je gang.

  Prettige dag verder en geniet van het weer en blijf lachen aub.


  Maak melding
 14. Nancy Kearsenhout, heb ik mee op school gezeten. Op de Polanenschool. Wat zal haar moeder wel verdriet hebben. Zij is haar enig kinden was ook heel erg verwend. Haar moeder was een onderwijzeres op de Bernard Vishnudath Mulo school. Juffrouw Antonius. Jammer hoor.


  Maak melding
 15. Zie daar, ik heb het ontdekt
  Cree ik ben geen lafoe maar lafu.
  Er is iemand die onder de naam lafoe dingen zegt.

  Ik ben Lafu en geen Lafoe.als je een oude vete met die gast hebt,moet je bij hem zijn.
  Niet bij mij ,onder Lafu.Als hij raciale opmerkingen heeft gemaakt moet je bij hem of haar zijn.Je kan er per slot van rekening ook wat van.
  Natuurlijk als je ook een probleem hebt met mij ,ga je gang.

  Prettige dag verder en geniet van het weer en blijf lachen aub.
  lafu


  Maak melding
 16. boi,kijk uit of ze ray ook niet erbij gaan lappen,want hij regelde ook alles in miami voor hunnie..ai boi,wanneer komen ze weer vrij?? Booi,..die straffen in USA..2 X levenslang..3 X levenslang..2X 45 jaren..wanneer komen daaruit>???


  Maak melding
 17. Ach, was niet Gilds minister van Justitie tussen 2000 en 2002…
  Als de minister van Justitie die leiding moet geven geld witwast samen met familieleden wat moet je verwachten van de bevolking die hij moet ‘dienen’…

  Marjon


  Maak melding
 18. Mensen waarom oordelen we mekaar altijd, kijk eerst in jou eigen omgeving voordat je andere oordeelt. Want vandaag is het voor hun en morgen………zit je er zelf in. En ieder probeer eens wat…dus benij hun niet want jullie aten ook van het smerige troep ok


  Maak melding
 19. Wat een SCHANDE voor Surinamers die reizen naat het buitenland. Nu worden we allen als “drug handelaars” gezien en moeten OOK die prijs van schande dragen!

  Probeer nu maar naar Miami te gaan op vakantie en je zal zien wat ik bedoel.


  Maak melding
 20. Als je alles uit het leven wilt halen moet je oppassen dat het leven, niet alles uit jou haalt.
  De fam. in suriname zeggen dat de mensen van nederland erg rijk zijn, kijk ze gaan daar en binnen een paar jaren ,wonen ze in een grote mahal[paleis]in suriname met een aantal dikke auto’s voor de deur, zie nu komt de bander uit de mouw.
  De verborgen tranen van alle moeders van wie een zoon of dochter verslaafd zijn, krijgen nu erkenning. Er is een bekend lied van vroeger groene zwanen witte zwanen wie gaat ermee naar engeland zwanen de sleutel is gebroken, is geen smit in het land die de sleutel maken kan, neen deze sleutel kan geen smit maken dus, blijf waar je bent .

  irzaad


  Maak melding
 21. zo jammer ,want ik weet wat het in houd als je zoveel poen kwijt hebt,maar het komt wel zeker goed in een andere lading.Als je een maal gepakt bent ,draai je wel om maar het heeft weer zijn kansen .
  Succes en ga zo door .
  Geld is geld .


  Maak melding
 22. Ik zei ook aan me vriendjes van he ik wil geen bloedgeld maar toen ik al dat geld zag werd ik steeds gretiger en inhaliger en dacht van ja waar kan ik voor de tweede keer een val slaan.


  Maak melding
 23. lafu,

  Als dit zo dan mijn oprechte excuses.
  Ik wens u een prettige dag verder.
  Laten we even de strijdbijl begraven en van het weer genieten.
  Aboeng landgenoot.
  En blijf vooral lachen aub tang lafoe mie mati.


  Maak melding
 24. In de vs kun je liever toegeven (pletch guilty), dan krijg je meestal van de rechter 3 jaar , maar als je ontkend en de jury acht je schuldig , dan kan je daarvoor minimaal 10 jaar verwachten.

  m.v.g


  Maak melding
 25. Wat een gelul….
  De wereld is verholpen van twee of meer criminelen…Wees daar blij mee. Wie de fok kan t wat schelen wie of wat ze zijn geweest en wie dr allemaal om gaan treuren .Het zijn criminelen !!Wegbergen dat gebroed !!


  Maak melding
 26. Nimrod je bent een idioot. Je kent de mensen en hun omstandigheden niet maar meent wel zo te moeten reageren. stond jij ook niet bij de beste man op kantoor te bedelen als je die auto onderdelen aub op afbetaling mocht meekrijgen? En jij bent niet de enige hoor. Troost je er zijn meer van dit soort figuren die de mensen menen te kennen al dan niet lang geleden.Let he who’s without sin, cast the first stone…


  Maak melding
 27. Beste mensen,

  onthoud:
  Oordeel niet te snel over de daden van een ander. Kijk in de spiegel en zie daar…
  Het leven is een test voor hen die getest worden en hen die naar de test kijken. We worden allen getest. Ga hier geen dingen goed praten of rechtzetten. Maar ik hoop voor ze dat ze snel thuis.


  Maak melding
 28. Waarom doem jullie zo dom? Meschien hebben ze een grote fout gemaakt ze zyn tog maar mensen en ze zyn heel aardig geloof me en niet omdat jy niet zo kan leven moet je zo negatief over ze praten


  Maak melding
 29. Hello, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Chrome, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, terrific blog!


  Maak melding
 30. GlennLap fotballdrakter MonroeLo MaynardJ billiga fotbollströjor AlenaKir EliseFqw fodboldtrøjer KeiraHor AlvinSut maglie calcio NovellaA


  Maak melding
 31. Greate post. Keep writing such kind of information on your page. Im really impressed by your blog.
  Hello there, You have performed a fantastic job. I’ll definitely digg it and personally suggest to my friends. I am sure they’ll be benefited from this web site.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES