maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijTot nu toe 500.000 euro voor Suriname

Tot nu toe 500.000 euro voor Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De actie voor de slachtoffers van de watersnood in Suriname heeft tot nu toe 500.000 euro opgeleverd. De Samenwerkende Hulporganisaties, de SHO in Utrecht, stelden vorige week het gironummer 797 open.

Zondagavond was er een actie op radio en tv waarin het nummer onder de aandacht werd gebracht. De SHO hoopt dat de actie tussen de 5 en 10 miljoen gaat opbrengen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. OOH, WAT FANTASTISCH.!!! Maar nu het volgende, ik wil nu weten, Wie gaat dat geld verdelen en wie houd de verdelers in de gaten, wat en voor hoeveel levensmiddelen zijn gekocht. Al deze vragen wil ik antwoord op, ook van al die nederlandse surinamers die hieraan gehoor hebben gegeven, ik wil dan “”tante es”” ons duidelijk maakt! hoe het allemaal gegaan, is want als dit achteraf een blamage blijkt te zijn, dan is het voor de zoveelste keer dat de nederlandse surinamers een lesje moeten leren… IK WIL BEWIJZEN ZIEN WAAR HET GELD IS HEEN GEGAAN EN BESTEED VAN DE SURINAAMSE NEDERLANDSE BETALING BETALERS.!!!!


  Maak melding
 2. Ik ben eens metje harra aan indianen wordt niet gedacht ook niet aan andere bevolkingsgroepen.
  Ik hoop dat met godswil dat ze de indianen niet vergeten.

  Ingie kondre


  Maak melding
 3. valt wel op ja.
  het zijn niet alleen blanken die discriminerend overkomen.
  letop ! Surinamers hoe die gepresenteerd worden .
  Lijken wij allen op de president?


  Maak melding
 4. De indjie wacht niet op hulp, maar gaat de hulp zoeken. Vertrekt en komt later weer kijken of de plaats nog geschikt is om te wonen. Zo niet geen probleem. Het regenwoud bied voldoende plaats. Natuurlijk is hulp welkom. Maar ik houd niet van verwijten achteraf. Ik nee tegen je kunnen zeggen als je me niet bevalt. Dat is onafhankelijkheid.Ook al heb ik niets. Noem me maar niet vooruitstrevend. Veel regen is normaal in het regenwoud. Niet dicht bij de over gaan bouwen. Een dam bouwen is econ. maar niet natuurlijk. okoné


  Maak melding
 5. Ze zijn niet zo afhankelijk die Ingies.
  Maar zoeken zelf oplossingen om herhaling te voorkomen zoeken ze hogere gebieden. Ze hebben niet een afwachtende houding zoals de bosnegers. Het bos is toch ontzettend groot hoeveel mensen wonen in het binnenland.
  Zoek andere gebieden ga op de bergen wonen weet ik veel juliantop, brownsberg, Eilerts de haan gebergte. En laat het laagland leeg plunderen door multinationals lang leve venetiaaan


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES