maandag, april 29, 2024
HomeWereldnieuwsVIDEO: Bisschop meerdere keren gestoken tijdens dienst in Australische kerk

VIDEO: Bisschop meerdere keren gestoken tijdens dienst in Australische kerk

-

Does Travel - naar Suriname

Een bisschop is meerdere keren gestoken tijdens een dienst in een kerk in Sydney, Australiƫ. De dienst werd live uitgezonden op YouTube en het incident is duidelijk vastgelegd (video onderaan).

Bisschop Mar Mari Emmanuel was bezig met zijn preek toen een man in zwarte kleding naar hem toeliep en hem meerdere keren begon te steken.

Kerkgangers renden in paniek naar voren en grepen in. De bisschop werd naar het ziekenhuis afgevoerd en zijn situatie is stabiel.

Volgens lokale media zijn in totaal vier personen gewond geraakt bij het incident. De verdachte, een 16-jarige jongen, is door de politie gearresteerd en ingesloten.

Volgens de politie gaat het om een terroristische aanval. De autoriteiten hebben het incident in onderzoek. Bekijk de beelden hieronder.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Door blauwtong zijn er minder schapen dus als je nog niet geschoren ben kan je gevaar lopen. Natuurlijk is het een terroristische daad de steker was zeer zeker geen volgeling van de geloofsrichting van de priester. Hij handelde wel tref/steek zuiver! Als minderjarige zal zijn straf maar kort zijn.


    Maak melding
  2. dat lulletje heeft zeker in opdracht gehandeld om die priester te vermoorden , zij hebben lulletje voor gehouden dat hij die priester vermoord en hij wordt vermoord er zes maagden in het rijk van die gekken voor hem zijn


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES