vrijdag, mei 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie1.165 kilo cocaïne op zeilboot vertrokken uit Suriname onderschept in Spanje

1.165 kilo cocaïne op zeilboot vertrokken uit Suriname onderschept in Spanje

-

Does Travel - naar Suriname

De autoriteiten in Spanje hebben een crimineel netwerk voor drugshandel ontmanteld, van wie deze maand een lading van 1.165 kilogram cocaïne verborgen in een zeilboot onderschept werd. De zeilboot was onderweg van Suriname naar het Spaanse Valencia.

Ook werd een tweede poging, om een ton cocaïne met een zeilboot over de volle zee te vervoeren, verijdeld.

Het gaat om de grootste criminele groep gevestigd in het Spaanse Levante-gebied. In totaal zijn er 31 arrestaties en 23 huiszoekingen verricht, waarbij beslag is gelegd op bezittingen ter waarde van tien miljoen euro.

Meesterbrein van de ontmantelde organisatie is een Britse crimineel met de bijnaam ‘Wikipedia Narco’, die een criminele geschiedenis van meer dan 30 jaar heeft en bekend staat om het vertellen van zijn drugshandel operaties op internet.

Het onderzoek dat al medio 2022 begon, heeft de medewerking gehad van de DEA van de VS, de NCA van het Verenigd Koninkrijk en de politie van Nederland, Frankrijk en Ierland.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. ************
    Het onderzoek dat al medio 2022 begon, heeft de medewerking gehad van de DEA van de VS, de NCA van het Verenigd Koninkrijk en de politie van Nederland, Frankrijk en Ierland.
    ***************
    Waarom ontbreekt in dit lijstje de naam van de Su regering ( BIBIS en KPS van minister Amoksi)
    Antwoord: onbetrouwbaar. Ze zitten zelf in die shit.


    gemodereerd
  2. Dit is geen poeder voor je in te smeren wauw ,wie houdt zich allemaal met dit goedje ,bezig wie wil rijk worden ,wie is hier de eigenaar van ,bij mij komen allerlij vragen op


    Maak melding
  3. Waarom ontbreken de su instanties( regeing, BIBIB, KPS etc) in het rijtje waarmee er samengewerkt werd?
    Onbetrouwbaar. Niet integer. Belangen.


    Maak melding
  4. Het kostbare onderduik adres, en de geheimhouding daarvan, van de veroordeelde massamoordenaar, moet bekostigd worden. Dus met zijn status als veroordeelde drugscrimineel, valt deze misdadiger terug op zijn oude stiel.


    Maak melding
  5. Al jaar en dag weten we dat chan coke blind is. Met de 90 kg die onder zijn neus verdwenen was, het kopen van woning van top crimineel Sege bai,
    Al de openingen van tenten waar drugsgelden in zitten. Dus groen licht voor drugszaken.
    Groot waterpark van miljoenen, waar komt het geld vandaan??


    gemodereerd
  6. Filia 21 april 2024 Bij 17:51

    @ John: Sedert die lummel in 2020 de leiding heeft overgenomen in bestuur is de drug doorvoer explosief toegenomen. en de opdracht krijgende Garcia die wegkijkt in drugzaken zit met haar gehuwde naam misbruik te maken van het ambt. Uw tijd nadert
    ————————————————————————-
    John, wat ben jij toch een zielige wc worm. Jij bent zelf een lummel en liefst een achterlijke. Als je een beetje hersens had, zou je zin luiden: “sedert die lummel in 2020 de leiding heeft overgekomen in bestuur is de drugSdoorvoer (één woord, ezel met een s ertussen) NOOIT EERDER ZO VAAK ONDERSCHEPT EN VERIJDELD”. De drugsbaronnen rekenden zich al rijk, want de eerste lading is zelfs op de plaats van bestemming aangekomen, maar nu zijn ze de LUL. De kruimelbaronnen die het vuile werk moesten doen voor een beetje geld, mogen alvast afscheid nemen van hun familie, want Wikipedia Narco gaat nog met hen afrekenen. Dus dong boeriekie John, houd je smoel met jouw 2e klas l.s. niveau.
    ——————————————————————————————————————–
    John heeft groot gelijk….Die Lummel zal zich straks moeten verantwoorden of je weet wel….dus jij Filia bent ook een GROTE LUMMEL ……of SUKKEL met oogkleppen op.


    Maak melding
  7. @Filia, Ik zou mijn mond houden over het Nederlands van anderen, want jouw Nederlands is duidelijk ook onder invloed van bakoven tot stand gekomen.


    Maak melding
  8. Onder invloed van bakoven tot stand gekomen? Zijn dat woorden op een rijtje in de Nederlandse taal? O ja, wanneer je anderen corrigeert ben je een onmenselijk monster. Even vergeten. Wat is een Surinamer?


    Maak melding
  9. Lekker weer van die ongenuanceerde BS hier plaatsen zonder maar één enkel bewijs te hebben dat….
    En we vergeten gemakshalve maar dat er één rond dwaalt die het hele land naar de verdoemenis heeft geholpen.
    Hoe zielig kunnen mensen zijn….


    Maak melding
  10. Wordt 3 ton cocaïne transport verijdeld, maar wordt niet geschreven dat 97 ton doorheen is gesluisd. Het systeem van de drugshandel bestrijding is een farce. Het is niet de schuld van de drugshandelaren om op deze manier geld te verdienen, maar het zijn de landen die dit toe laten. En deze landen moeten door de internationale gemeenschap hard worden aangepakt. Maar zeker niet op de wijze waarop al jaren gebeurt om de handel in te dammen. Want het zijn gewoon de burgers van de landen die het doen en dat zijn in grote getalen. Ook is het een probleem van de bestrijdingsgroepen die zelf corrupt zijn en collaboreren met de drugshandel. Een serieus probleem.


    Maak melding
  11. @Faya Mang,
    Niet alleen de schuld van landen die het verderfelijk spul toelaten maar ook van Westerse banken die de miljarden opstrijken en daarmee speculeren (aankoop wapens om genocide te plegen). Heel goed opgemerkt.


    Maak melding
  12. Zodra deze man op reis is worden er grote ladingen drugs onderschept! Dit is niet de eerste keer! Ik beweer niet dat er een verband is, maar het valt wel op!

    Dat zou dus kunnen betekenen dat er vanuit nog hogerhand, een spelletje gespeeld word met “baas”……….


    Maak melding
  13. je beweert het dus wel. poor boy
    Maar aangezien alleen mensen van de ndp onschuldig (en oa voortvluchtig zijn) sluit ik niet uit dat ook Santokhi niet zuiver op de graat is.
    Hij heeft niet voor niets de gehele surinaamse bevolking in de zeik genomen met de veroordeling van bouterse. ===Ik laat hem veroordelen en zeg hem wanneer hij tijd heeft hij zich moet komen melden😂😂😂😂😂 Hoe belachelijk kan je jezelf maken. Hij wist dit natuurlijk ook wel, maar zijn adviseurs (Amerikanen of wie dan ook) hebben hem iets beloofd. Of is hij gewoon een poepejantje
    Als ze niet voortvluchtig zijn dan vechten ze om een plek
    = als de ndp mij vraagt wil ik best het land leiden. Net zoals tante Sidonia haar zoon heeft opgesloten. Onschuldig natuurlijk.
    Of die vetkwab. Uitgekostst door ndp, uitgescheten door bouterse probeert het racisme aan te wakkeren. Wat deze 🐗🐗🐗 maar niet wil zien is dat het vok zelf niet discrimineert. Hooguit wat randfiguren hier en daar. Maar politiek probeert het vuur aan te wakkeren. Voor wie? voor wie? slechts voor haarzelf. Ik krijg ter stond een loes bere
    Maar,
    Het kan natuurlijk ook zomaar zijn dat Santokhi weggaat zodat hij later kan zeggen dat hij niet aanwezig was.😉
    Je weet toch ,🐎🐎🐎🐎hihihihi je weet toch


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES