Minister LVV gastspreker op KennisKring bijeenkomst Nederland

1
Minister Parmanand Sewdien

De Surinaamse minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij, Prahlad Sewdien, is op zijn terugreis uit Istanbul in Nederland en is de gastspreker op een KennisKring bijeenkomst op maandag 1 november.

LVV verwelkomt allen in Nederland die serieuze plannen hebben daadwerkelijk zelf te komen investeren in Suriname of om kennis van kassenbouw, pesticiden, melkvee kasverbetering, bloementeelt, etc. te willen delen met Suriname.

Met deze netwerkavond hoopt de minister contacten te leggen met deze personen en bedrijven om zo invulling te geven aan de voornemens van de regering. De aanvang is 19.30 uur in de conferentie zaal te Overgoo 5, 2266JZ Leidschendam, Nederland.

Zijn thema is ‘Actuele Ontwikkelingen op Agrarisch gebied in Suriname’. In Nederland gelden de Covid proof & rules alsook een kleine bijdrage van 10 euro contant te voldoen. Deelname kan via 0624949723 of kennissenkringnetwerk@gmail.com.

KennisKring KK, bestaat dit jaar 25 jaar met een zusterorganisatie in Nederland en netwerkgroepen in Aruba, Curacao, Guyana, India, Trinidad en de USA, is een vrijwillige netwerkkring van topkader uit de academische, overheid- en business community.

Door elke eerste dinsdag van de maand inzichten, informaties en ontwikkelingen over actuele politieke en sociaaleconomische vraagstukken op zowel lokaal, regionaal als mondiaal niveau met elkaar uit te uitwisselen, moeten KK members in staat zijn hun individuele- en groepsbelangen beter in te schatten en richting te geven.

Kenniskring is een instrument om d.m.v. contactlegging de expertise van elk netwerk lid te leren kennen en het netwerk als bron te hanteren voor specifieke expertise om persoonlijk- of maatschappelijk voordeel te behalen. KK kent geen bestuur, doch een coördinatie team en geen penningen doch een vrijwillige verplichte bijdrage ter dekking van de kosten van de avond.


1 REACTIE

 1. Wat zal er uitgelegd worden door een minister van een land waar er zoveel LVV potentie is en er slechts 10% van gerealiseerd wordt?
  Wat heeft hij al verbeterd voor de landbouw, veeteeld en visserij?
  Wordt er al tonijn, dat in Suriname wordt gevangen, ook in het land verkocht?
  Wordt er al soya geteeld op hoog niveau?
  Wordt er al eigen spijsolie geproduceerd?
  Wordt er koffie, cacao en pinda geproduceerd?
  Rara

  Wat heeft men aan de kenniskring te vertellen?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.