donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidVloer nieuw gebouw ministerie van Volksgezondheid gestort

Vloer nieuw gebouw ministerie van Volksgezondheid gestort

-

Does Travel - naar Suriname

Sinds de start van de bouwwerkzaamheden bij het nieuw gebouw van het ministerie van Volksgezondheid in november 2023, gelegen aan de Rode Kruislaan waar voorheen het afgebrande gebouw van het BOG stond, is er hard gewerkt aan dit belangrijk constructieproject.

In de afgelopen zes maanden hebben de Project Implementation Unit, de aannemer en financierder zich ingezet om dit project vlot te laten verlopen. Hun toewijding en inzet hebben geleid tot een belangrijk hoogtepunt: op zondag 28 april werd de vloer van het nieuw gebouw van het ministerie van Volksgezondheid gestort. Dit markeert een cruciale mijlpaal in de realisatie van dit ambitieuze project.

Het nieuwe gebouw van het Ministerie van Volksgezondheid zal niet alleen een modern en functioneel onderkomen bieden voor onze gezondheidsautoriteiten, maar ook een symbool zijn van vooruitgang en toewijding aan de gezondheid van onze bevolking.

“Hoewel er enkele kleine uitdagingen zijn, zoals een lichte vertraging op het schema, zijn we ervan overtuigd dat we binnen de afgesproken tijdlijn zullen blijven en het project succesvol zullen voltooien. Ook de andere componenten op het terrein, waaronder het gebouw voor de vaccinbevoorrading en het nieuw gebouw voor BOG liggen op schema”, aldus minister Amar Ramadhin.

De bewindsman uit zijn tevredenheid over het gemotiveerde team dat zich onvermoeibaar inzet voor dit project. Het ministerie zal de samenleving regelmatig voorzien van ontwikkelingen met betrekking tot de voortgang van het project.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. de zorg ligt op zijn reet
    maar dan ga je wel een nieuw gebouw neerzetten?
    tuurlijk
    chan moet toch zorgen dat zijn geldschieters hun geld terug krijgen
    zo belangrijk is de zorg toch niet, als een minister of die dikkop zelf wat mankeert gaan ze toch naar het buitenland… wat boeit hun het volk nu eigenlijk


    Maak melding
  2. Het management van de ziekenhuizen is aan hervorming toe !

    Het slechte financiële en logistieke huishouding is te wijten aan het slechte management en niet aan de minister.
    Als ik het goed begrijp is de minister wel bezig om orde op zaken te stellen en om het management op zijn verantwoording te wijzen danwel om het management te hervormen.

    De paarse pest heeft overal gezorgd voor verderf.

    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding
  3. Is dit echt nieuwswaardig??
    Dat gebouw moet opgezet worden, doe dat.
    Dat een kindje dood is gegaan na vacinatie was nieuws en triest.
    Een vloer gestort??


    Maak melding
  4. idd vloergestort /wc-pot geplaatst/vernieuwd > mogelijk belangrijk v d interne communicatie….interesseert ons niet
    Hoe zit het met de chemicalien(cyanide) die de chinezen hadden binnengehaald? Hoeveel zwijggeld/tjoekoe is er ongeveer betaald…hebben de prs en vp ook aandeel in gehad?….dat zijn interessante zaken
    Hoeveel komt er nu op maandbasis binnen; wie heeft de vergunningen geregeld;in welke mate is de douane erbij betrokken??


    Maak melding
  5. Paarse reacties, die niet van vooruitgang en ontwikkeling houden. Hebben ze gezien, hoe de staat van het huidige Minsterie is ? Bongrobitas en sebrefatas. Triest hoe die broko pranasi,achtergelaten door jullie gevluchtte veroordeelde massamoordenaar, opnieuw moet worden hersteld uit de puinhopen van paars. Sang taki, tang taki !


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES