Voetballer Roscello Vlijter raakt paspoort kwijt en kan Suriname niet verlaten

31
Voetballer Roscello Vlijter raakt paspoort kwijt en kan Suriname niet verlaten
Roscello Vlijter in Suriname

De Nederlandse voetbalclub Telstar kan voorlopig niet over haar zomeraanwist Roscello Vlijter beschikken. Dit komt omdat de Surinaamse international zijn paspoort is kwijt geraakt in Suriname en het land nu niet kan verlaten. Dat meldt het Haarlems Dagblad vandaag.

Telstar trainer Andries Jonker zegt tegen het Dagblad dat Vlijter vermoedt dat zijn paspoort gestolen is. “Hij zou zich woensdag weer melden, maar kan nu het land niet uit. Hij is dus helaas niet aanwezig bij het maken van de elftalfoto. We weten nog niet wanneer hij weer voor ons beschikbaar is”, aldus de oefenmeester tegen de krant.

Vlijter was naar Suriname afgereisd om uit te komen voor het nationale team. Hij maakte aflopen donderdag zijn officiële debuut voor Natio in de uitwedstrijd tegen Dominica. Daar wist Suriname met 2-1 te winnen. Zondag kwam hij in de 67e minuut in de 6-0 gewonnen wedstrijd tegen Nicarugua.

Vlijter kwam deze zomer transfervrij over uit de jeugdopleiding van Feyenoord.

31 REACTIES

 1. De Puinhopen Van 10 Jaar NDP.

  Het Maken van een Noot Dokument duurt een paar uren Ik zou in GoDs naam niet weten waarom het weken
  of mischien maanden moet gaan duren.

  Als hij het toch snel wil laat die man met 5 briefjes van 100 € wapperen.. mt je eens kijken hoe snel hij zijn Rijs dokument in handen krijgt.

  Beste mensen

  Ik blijf dit benadrukken .. zolang wij Surinamers op een 3 wereld NIVO blijven handelen en wandelen gaat ons stap nooit veruit gaan..

  Lets Make Surinam Great Again


  Maak melding

 2. De Puinhopen Van 10 Jaar NDP

  Sranang Mangs

  Dit is de reden waarom men Oa neer kijk op ons land en volk

  Zelf in Sri Lanka of Madagaskar hb je binnen no time je paspoort.


  Maak melding

 3. Zijn vermoeden zal wel juist zijn met al die oerdomme debiele idiote ndp paria’ s die zijn verworden als hun misleider en lijdsman, de baas der rovers. Opa taki, djaso na Abra bROKI, NA SCHERING EN INSLAG, ZELF ONDERGOED AAN DE LIJN STELEN DEZE PAARSE KLOOTZAKKEN.


  Maak melding

 4. waar in dat stuk staat deze jonge man aangifte heeft gedaan van diefstal en een noodpaspoort heeft aangevraagd????? Of verwachten sommige hier op het forum daar CBB een glazen bol heeft om te zien wie wat nodig heeft. ? Zelf in Europa moet je eerst aangifte doen van diefstal . Zonder die aangifte hoef je niet naar het stadsdeel kantoor te gaan.


  Maak melding

 5. Klopt niet helemaal wat je zegt @Boni. In ieder geval in Nederland hoef je geen aangifte meer te doen bij de politie. Je kunt rechtstreeks naar de gemeente. Als hij een Nederlander zou zijn geweest moet hij wel bij de Surinaamse autoriteiten terecht en PV opdoen enz. Maar hij is Surinamer en mij lijkt het dat hij eventjes niet op de foto van Telstar kan verschijnen, maar dat hij spoedig zich weer kan aanmelden. Dan maakt hij alsnog een foto.


  Maak melding

 6. Is een Surie hij gaat bolletjes slikken om straks mode in Nederland te maken, zo zitten die domme suries in mekaar, messetrekker, steuntrekkers en nu bolletjesslikkers


  Maak melding

 7. @ Damsco lijdt aan een PAARSE BOERIKIE SYNDROOM …. kan niet anders …. product van PAARSE BOERIKIE ECHTPAAR !!!!!!!! Hi …ha … BOERIKIE L.L … hi … ha … BOERIKIE L.L !!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 8. Toch is het verhaal onduidelijk.
  Hij is z’n paspoort “kwijt”.
  “Kwijt” in welke zin? Heeft hij het verloren of is het gestolen?
  Als je op vakantie bent in een ander land, dien je je paspoort ten alle tijde bij jou te hebben. M.u.v natuurlijk.
  Wanneer heeft hij het dan ontdekt?
  Als het gestolen is, zoals hij dat vermoed, is het een beetje logisch dat niet alleen z’n paspoort gestolen kan zijn. Want niemand gaat alleen een paspoort stelen.
  Als hij “slordig” geweest is, is dat dan een ander verhaal weer. Het zal dan een lesje voor hem moeten zijn om minder nalatig en beter oplettend te zijn in het vervolg. Want slordigheid kan je duur komen te staan.
  Ik neem aan dat hij als voetballer vaker reist, dus zou hij beter moeten weten.


  Maak melding

 9. Als ik bij mij mensen logeer en ze stelen mijn spullen dan was dat de laatste dag dat ze mij zagen.
  Vooral niet als ze weten dat het mijn toekomst en mijn brood is.


  Maak melding

 10. Ik heb wel eens een nood paspoort in een een dag gekregen. Waarom doet burgerlijke zaken zo moeilijk, of was de tjoekoe niet aangeboden? Mijnheer Vlijter kan ook een advertentie in de krant zetten met een beloning voor de vinder.


  Maak melding

 11. Smoesjes, is het werkelijk misschien verkocht?! Ook mijn Ned. Paspoort en van m’n zoons werden bijna verkocht door de pa van m’n zoons aan een dealer(Mattie van hem). Kan van alles mee gebeuren….


  Maak melding

 12. We hoeven het niet onder stoelen of banken te schuiven maar het is gewoon de keiharde waarheid. Het Nederlands paspoort behoort tot de beste in de wereld en wie dit ontkent moet zich dringend onder psychisch toezicht laten stellen. Iedereen wil graag over een Nederlands paspoort beschikken. De zogenaamde trost Turk en Marokkaan doen een moord voor een Nederlands paspoort. De Surinamers die zich graag etaleert als hij of zij niets mer Nederland meer te maken wil hebben droomt in werkelijkheid over een Nederlands paspoort. Vrij en blij reizen zonder belemmeringen. Nou ja naar de meeste landen dan.


  Maak melding

 13. Joh Damsco, geef dat paspoort terug want het is Staatseigendom. Bovendien komt de leeftijd niet overeen met jouw werkelijke leeftijd. O ja Damsco a man plai foe Telstar no fo Ajax!


  Maak melding

 14. @NINA ;;
  12 september 2019 at 09:32
  “Smoesjes, is het werkelijk misschien verkocht?! Ook mijn Ned. Paspoorten van m’n zoons werden bijna verkocht door de pa van m’n zoons aan een dealer(Mattie van hem). Kan van alles mee gebeuren…
  *********
  **********
  En WELKE NINA ben jij nou?????!!!!
  Gedonder!!!!
  Kan jij je eigen naam niet maken???
  Ik merk dat het vaker op waterkant gebeurt dat men iemand anders naam gebruikt om iets te schrijven!!
  Laat 1 ding duidelijk zijn: als dat zo door gaat bij waterkant, nl misbruik van mijn username, waterkant dan zal ik jullie groeten. Want dan is het niet meer leuk. Jullie doen er ook niets aan. Ik merk het steeds vaker dat er namen misbruikt worden.
  En nu mag ik het slachtoffer zijn!!
  Het is nu niet meer leuk!


  Maak melding

 15. gebruiken van andermans ID is respectloos ,crimineel en kinderachtig,laten wy dat achterwege laten, want het is zeer ongepast en ook te achtehalen dus ,wees niet kinderlyk


  Maak melding

 16. @rbrown;
  Inderdaad!
  Dank je wel voor de ondersteuning hoor.
  Meneer @pico had ook gereageerd en ondersteunt, maar zo te zien heeft waterkant onze reacties verwijdert…jammer…


  Maak melding

 17. Dit is triest …hoe kan je je paspoort kwijt raken als je net een paar interlands hebt gespeeld?? Dombo!!
  En laat de Surinaamse bond gewoon dat ding betalen voor hem en het van zijn interland vergoeding afhalen.
  Het is een reclame voor het voetbal in Su als hij slaagt bij Telstar…zucht snappen zij dit dan niet….En daarom blijven we achter…als het vehikel tax al niet eens online kan gebeuren en wij het enigste land ter wereld zijn die niet met zijn fullprofs speelt….kan ik niet anders concluderen dat Suriname een achterlijke regering heeft.


  Maak melding

 18. Ik ken deze jonge man persoonlijk zijn paspoort en verblijfsvergunning zijn daadwerkelijk gestolen door iemand die hem goed kent op de dag dat hij moest vertrekken maar als je die jongeman niet kent ga je alleen maar dingen zeggen die niet kloppen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.