63-jarige man grijpt 5-jarig meisje en betast haar

22
Man mishandelt ex-vrouw na woordenwisseling tussen haar en zijn nieuwe vriendin

Een 63-jarige man heeft in Paramaribo een 5-jarig meisje gegrepen en haar betast. Dit gebeurde bij het hekwerk van zijn woning toen het meisje daar was om zijn broer te roepen voor haar moeder.

De Surinaamse krant Times of Suriname meldt in haar editie van vandaag op de voorpagina dat de moeder samen met haar dochter thuis was. De moeder vroeg haar om de broer van de verdachte die achter hen woont te gaan roepen.

Het meisje ging naar de woning om de man te roepen. De verdachte stond bij het hekwerk van de woning en greep haar. Daarbij zou hij haar hebben betast. Het meisje rende daarna naar huis om haar moeder te vertellen over het gebeuren. De moeder schakelde vervolgens de politie in.

De krant laat weten dat de politie na de melding ter plaatse kwam en de verdachte overbracht naar het politiebureau.

22 REACTIES

 1. Ontuchtige handelingen, door deze buurman is strafbaar. Hoe is het mogelijk dat er zoveel pedofielen in ons land zijn. Geen enkel kind is veilig in ons land. Dit jong meisje wordt zeker goed opgevoed door haar moeder. Gelukkig heeft zij direct hier melding van gemaakt en heeft haar moeder meteen de politie ingeschakeld. Hij heeft vast en zeker ook meerdere strafbare feiten gepleegd en ook de kinderen hebben gedreigd hun mond tegen hun ouders te houden, zodat hij ongestraft zijn gang kon gaan.Hopelijk wordt hij aan de schandpaal genageld. Foto van hem in de media om anderen te waarschuwen. Zijn naam voluit publiceren en woonadres. Het volk moet zeker op de hoogte gesteld worden dat er een pedofiel in hun straat woont. Alleen zo kan men controle uitvoeren en oplettend zijn op hun kroost. Dit is pure verkrachting van een 5 jarig meisje.
  Schaamteloze idioot. Kan zeker geen vrouw van zijn leeftijd vinden, want die willen hem niet.
  Dus hij pakt een weerloos kind. Gelukkig heeft dit meisje melding hiervan gemaakt, met haar actie heeft zij zichzelf veel leed kunnen besparen. Deze man moet voorgoed uit de gemeenschap verwijderd worden. Hij zal het zeer zeker weer doen. KPS moet zeker een buurt onderzoek doen, kinderen uit de buurt gaan uithoren over deze smeerlap. Daarom is het zeer belangrijk dat kinderen alles aan hun ouders vertellen. Ouders schaam je er niet voor je kinderen voorlichting te geven over de gevaren die er op de loer liggen. Zelfs de buurman is niet te vertrouwen.
  Voorgoed opbergen deze aanrander.Deze moeder wil ik hierbij complimenteren dat zij haar dochter heeft voorzien van informatie en de politie meteen heeft ingeschakeld. Hopelijk neemt het rechtssysteem dit soort zaken zeer zwaar op. Het zal je kind maar zijn.

  Sarie Torie.


  Maak melding

 2. Opa wees blij dat het niet mijn kleinkind is, anders was (werd ) je nog kleiner dan haar geworden ! ” Deze Opa is niet alleen hitsig, maar geestelijk niet in orde”

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Zn kop zal niet 100% werken. Waarom sturen mensen hun kinderen om hun mensen te gaan roepen of spullen vragen. Ga zelf of bel.
  Ben blij dat ht meisje weggerend is.


  Maak melding

 4. Lui heid,tegenwoordig zyn volwasene lui geworde.vor alles worde kindere gestuurt.ma t wordt ook Mt opzet gedan.vele ouders sture hun kindere,zodat z geld eraan kunne verdiene.kryge z geen geld s t direkt politie zaak.zeker opa no geng loliepop of chocolade.overal terwereld hb j pedofielen,dus mense s normaal.jy als ouder mut better op j kind letten.


  Maak melding

 5. Het is in Suriname nering en inslag tegenwoordig. Een ouwe afgekloven rasta gek die tot zijn oren verliefd is op zijn buurvrouw maar zij niet op hem en seksuele handelingen op het erf pleegt en een andere oude vuile dwaze gek die zich aan een puber vergrijpt. Hoe is dit mogelijk ? Internet heeft veel invloeden op ons denken en ook die rommel die Rappers en andere muzikanten ten gehore brengen is hier schuldig aan. Stop die rommel die de gangsters voortbrengen want ik noem hey geen muziek.


  Maak melding

 6. …. om zijn broer te roepen voor haar moeder. Hmmm, waarvoor?????? Ma Kuut. Deze pedo is waarschijnlijk een ndper, die geen geld heeft om een hoer aan de Sommel Dijksstraat te betalen.


  Maak melding

 7. ik ben ook een man op leeftydt en heb dus ook kleinkinderen en nichtjes en neefjes, ik kan my niet voorstellen dat en man van dit leeftydt zich aan een kindt zou willen vergrypen,mocht dat zo zyn dan heefdt deze meneer een ernstige afwyking en dan zou die na zyn gevangenis straf ook nog een physische behandeling moeten ondergaan


  Maak melding

 8. # Wendy, maar dus dat!
  Ouders houden ervan om hun opgeschoten dochter om 18.00 uur brood te laten kopen terwijl ze weten dat er jongemannen zijn die hun dochters lusten.
  Moeders vooral zijn de boosdoeners, maar mijn dochter van 8 jaar speelt zelf op het erf niet zonder toezicht liever niet overbezorgd de dan dat ik spijt heb als alle haren op mijn hoofd.
  Ik zou die vent eerst een pak slaag geven en daarna de politie bellen, saka saka hond.


  Maak melding

 9. Man wordt vals beschuldigd. Moeder wilde neuken met broer van man. Dochter heeft niks gevraagd wil niet dat mamma neukt met broer van man. Moeder verzint verhaal omdat moeder niet wreed geneukt is door man broer.


  Maak melding

 10. Tegenwoordig zijn ouders zo lui en zitten vaak te kletsen op FB…dat ze nog minderjarige kids sturen om hun sigaretten en of aansteker voor hun te pakken en ow de kindereren dat weigeren…hebben the kids de poppen aan het dansen.


  Maak melding

 11. Allemaal flauwekul opmerkingen. Jullie hebben totaal geen nivo mensen. Mss zijn jullie zelf wel schuldig. Laten ze hem samen opsluiten met de baas, die straks gaat brommen ! 20 jaren . Haalt hij het wel ?? Of toch nog amnestie ? We benne benieuwd.


  Maak melding

 12. Correcte en alerte reactie van het meisje en goede vervolgactie van de moeder. Het komt te vaak voor dat ouders in Suriname hun kinderen allerlei opdrachten geven onder de noemer een boodschapje doen. Beter is het als ouders zelf hun eigen boodschapjes doen, dan voorkomen ze veel ellende voor hun kindjes en daarmee beschermen ze ook hun kindjes tegen gevaarlijke situaties zoals deze.


  Maak melding

 13. Wat een gestoorde zielen zijn jullie. Pedofielen zijn er altijd geweest in Su. Vaak waren het vaders of broers die het deden, vooral onder de hindoestanen. Wat ik niet snap, is het verband wat gelegd wrd met de NDP. Jullie hebben echt geen moer te doen. Jullie grijpen alles aan om de president van het land te bevuilen.
  Hoe ziek moet je niet zijn!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.