Voetganger dood na aanrijding aan de Welgedacht A-weg

21
Voetganger dood na aanrijding aan de Welgedacht A-

Bij een aanrijding zojuist aan de Welgedacht A-weg in Suriname is een voetganger tragisch om het leven gekomen. Volgens de eerste informatie stak een vrouw nabij de 2e drempel vanuit de Indira Ghandiweg de weg over en werd geschept door een busje.

Het slachtoffer raakte zwaargewond en een ambulance werd ingeschakeld. Bij aankomst van het ambulancepersoneel had zij reeds de geest gegeven. De Surinaamse politie is nu ter plaatse voor onderzoek. Een arts is ingeschakeld om de dood officieel vast te stellen.

Met het heengaan van dit verkeersslachtoffer is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 51. Later meer.

UPDATE: Het slachtoffer is de 50-jarige Bidjaiwatie Mahabier, meldt het Korps Politie Suriname. De overleden voetganger is aangereden en overreden door een bestelbus.

21 REACTIES

 1. Picolaas 11 september 2019 at 14:22
  Het wordt gvd tijd dat de naam word veranderd.
  Voortdurend lees ik welgedacht a , b, c 🏴‍☠️

  Wat stel je dan voor ? En je weet toch dat wij niet zo creatief zijn in het bedenken van straatnamen. Zelfs daar zijn wij te lui voor.


  Maak melding

 2. iemandt gaat niet de straatop om een ander de dood in teryden, daarom noemt men het een ongeluk,met alle respect voor de overledene en Fam ,de bestuurder is zelfs ook slachtoffer van een ongeval,
  betekend niet dat ik ergens party voor kiest , ik denk wel dat by zulke gevallen er twee slachtoffers zyn
  het is ook zinloos en schaamteloos om met zo,n ongeluk .Party politiek te gaan bedryven


  Maak melding

 3. aj, ik heb zo een medelijden met de dader
  wie verzint zoiets 🐕
  Hij reed zo rustig, nog geen 40km per uur
  baja, laten we een crowdfunding actie starten om haar (of hem) te steunen.🙉🙈🙊


  Maak melding

 4. Ik zie nergens voetpaden, vind je het gek dat die vrouw aangereden is.
  In Suriname moet je soms helemaal in de berm gaan lopen als verkeer eraan komt.
  Want voetpaden zie je nergens, zelf zebrapad zijn vaag op de weg getekend.

  Er is zoveel mis in Suriname, dat ik het niet meer snapt.
  Kost het zoveel geld om die wegen helemaal aan te pakken??

  R.i.p mevrouw


  Maak melding

 5. Ach Jantje in Nederland weten jullie ook wel hoe van twee walletjes te eten. Voorbeeld van het spuugincident van enkele dagen geleden waarbij een Hagenaar een verkeersregelaar voor alles en nog wat uitmaakte, hem bespuugde en bedreigde. Wat werd door rechts extremisten geschreeuwd ? Het zal vast en wel weer een Turk of Marokkaan zijn. Paspoort moest ingetrokken worden en de Dane achterop de scooter was een lellebel. Wat bleek ? Deze doorgedraaide idioot was een Nederlander die het in zijn broek deed nadat op de sociale media de naam en adresgegevens bekend gemaakt werd. Zijn er in Nederland geen Nederlandse drugscriminelen ? In Brazilië is een maand geleden de Godfather die maandelijks voor honderden kilo’s cocajani naar Europa gearresteerd. Deze Daniël stond bekend als een lieve jongen die geen vlieg kwaad doet. Maar in werkelijkheid zat hij tot aan zijn Diknek in de drugs. Ga niet doen of het aangekaarte probleem zich alleen in Suriname voorkomt.


  Maak melding

 6. Elke dag is er weer wat in het verkeer in Suriname. Dagelijks wordt er in de kranten bekend gemaakt dat er weer 1, 2 of 5 verkeers ongevallen zijn. Dit is belachelijk. Ik durf er gewoon niet meer te rijden. Er zou strenger moeten worden gehandelt bij elke verkeers overtreding.


  Maak melding

 7. Ik vraag me zelfs af hoe hard ze daar in Su rijden, er is weer iemand dood gereden, en de racistische opmerkingen ook erbij gehaald !!!! Messen trekkers, bolletjes slikkers en zelfs politieke kleur wordt niet geschroomd.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 8. A race naki a vrouw met een snelheid.
  Als ik een straat oversteek ren ik want al zien de snelheidsduivels je toch minderen ze geen vaart ding beesten agoes.
  De verkeerspolitie moeten echt ondercover op straat, wijk pluk ze kaalheid gelijk je boete betalen zoniet je voertuig achterlaten(wegslepen ook betalen)
  Mijn condoleances aan familie.


  Maak melding

 9. Die surinamers in Nederland beter letten jullie op eigen grondje, want een ongeluk schuilt in een hoekje we hebben smalle wegen.. Maar in Nederland steken ze elkaar neer alsof het game is dus ung no lul over sranang liever vrezen jullie leven


  Maak melding

 10. Dat krijg je als er geen plan van aanpak is. Die lui die het voor het zeggen hebben gaan sinds jaar en dag naar het buitenland. Ze zien ook hoe het verkeer daar in het buitenland is geregeld. Fietspaden, voetpaden, oversteekplekken aangeduid als zebrapad, etc, etc.. Ma na dong en en honger naar geld voor eigen belang weerhoud ze om het land goed in te richten.
  Ze hebben er wel het geld voor om om de haverklap in dure hotels e.d. te zitten in het buitenland. Helaas heeft Suriname helemaal geen ene moer aan al die snoep reisjes. Vraag wat ze daar in het buiteland zijn gaan doen en wat voor een toegevoegde waarde het voor het land heeft en ze weten het niet of je krijgt een super intelligent antwoord waarvan geen hond er iets van begrijpt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.