maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentRoué Verveer zelf naar Suriname om kaarten voor zijn show te verkopen

Roué Verveer zelf naar Suriname om kaarten voor zijn show te verkopen

-

Does Travel & Cadushi Tours

De bekende Surinaams-Nederlandse comedian Roué Verveer gaat in juli na 4 jaar weer naar Suriname met een speciale one-man show: ‘Verveer Tori’. De kaartverkoop voor deze show start aanstaande zaterdag 27 april om 10.00u bij ‘Zus en Zo’. En niemand minder dan Roué Verveer zelf vliegt naar Suriname om de kaarten daar zaterdag persoonlijk te verkopen bij Zus en Zo. De eerste 150 kopers krijgen een cadeautje mee!

Er zijn zeven voorstellingen van ‘Verveer Tori’ gepland en wel vijf op 23, 24, 25, 26 en 27 juli in Theater Thalia, met een toegangsprijs van SRD 120. En twee op zondag 28 juli, om 19.00u en 22.00u, in de Banquet Hall van Hotel Torarica. Die kaarten zijn alleen bij de receptie van Torarica te koop en kosten SRD 250 inclusief welkomstdrankje en snack.


opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES