zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie pakt overlast bezorgende travestieten in Suriname aan

Politie pakt overlast bezorgende travestieten in Suriname aan

-

Does Travel - naar Suriname

Het Korps Politie Suriname (KPS) heeft vorige week opgetreden tegen travestieten in de omgeving van de Van Roseveltkade. Het gaat om zogenoemde sekswerkers die zorgden voor verstoring van de openbare orde en rust, aldus het KPS. Bij de actie werkden acht travestieten, allemaal Surinamers, aangehouden die na afstemming met het Openbaar Ministerie ook zijn heen gezonden door de politie

Afgelopen weekend heeft de politie ook opgetreden tegen prostituees die de openbare orde en rust verstoorden in de Eugene Gessel- (Hoogestraat)en de Waaldijkstraat. Deze vrouwen, 19 in totaal, zijn aangehouden en ter voorgeleiding en overgebracht het politie bureau Geyersvlijt.

Zondagmorgen zijn de vrouwen door de politie heen gezonden. Dat gebeurde na afstemming met het Openbaar Ministerie. Het betreft vrouwen met de Surinaamse en andere nationaliteiten. Het onderzoek met betrekking tot de status van de vreemdelingen hier te lande wordt voortgezet.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

24 REACTIES
 1. Arme, vrij vaak zeer arme mensen, worden voortdurend achterna gejaagd, omdat ze de wet overtreden. Aan de andere kant zie je ministers die voortdurend de wet aan het overtreden zijn en dit in alle rust kunnen doen.

  Geen openbaar ministerie die hierbij aan te pas, komt ook geen dood en blinde coalitie in de DNA.

  Mochten ze worden voorgeleid bij de president dan wacht hun een eervol bejegening en als ze weg worden gezonden een vrachtauto vol met emolumenten.

  Hoe wranger kan het zijn. Maar ja deze apen hebben er zelf voor gekozen.

  Waai a fraga gie wie President.
  Oen waai a fraga gie mie


  Maak melding
 2. Mini-ster van Juspol … geef de Sekswerkers { travestieten en prostituees } … aub … een veilig verblijf plaats …. OCER. In OCER kunnen ze zonder overlast { voor de gemeenschap } rustig werken … klanten genoeg !!!!!!!


  Maak melding
 3. @ Forza & @ Mul

  Houden jullie op : ik ben bijna gestikt, tijdens het lezen van jullie bijdrage over deze last bezorgende travestieten ! (Van het lachen ) Volgens mij is @ Damsco ook opgepakt, samen met RobG: want het is rustig zonder die 2 ( Jut en Jol )
  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 4. De dames zijn Zondagmorgen heen gezonden. Dus zaterdagnacht hadden de agenten feest op kosten van Juspol.(Na afstemming met het O.M) gevraagd werd door de O.M aan de agenten of ze genoten hadden werden de dames bevrijd.


  Maak melding
 5. Zo hoog staat de economische nood, dan maar met de billen omhoog.
  Zij roven niet en gaan ook niet op het dievenpad. Ze handelen ook niet in drugs.

  Blijf de maatschappij dienen op uw wijze.
  SJAPPO


  Maak melding
 6. Die viezerikken zorgen een kankergezwel in ons land waar ze bescherming krijgen van corrupte politici en politie. Ik zie liever een islamitische sharia wetten(doodstraf voor pooiers en pedofielen onthoofden) in dan dat die dieven, pedofielen en moordenaars(Bouterse) de macht zitten.


  Maak melding
 7. Met deze kwetsbare mensen weet men wel, hoe ze aan te pakken, terwijl het een heel belangrijke doelgroep is, want zonder deze sexwerkers, zou het aantal sexuele misdrijven een stuk hoger liggen, maar met mensen die in de politiek zitten, en dagelijks stelen van het volk, en telkens weer de gemeenschap benadelen, is daar geen aandacht voor, laat staan dat ze vervolgd worden.


  Maak melding
 8. @ Djakkie
  Volkomen met je eens, maar het moet geen overlast worden voor de buurt en mensen, die daar langs lopen, en vooral voor de opgroeiende jeugd ! Ben volkomen eens met @ mul, OCER is het juiste complex om deze mensen te herbergen, Damsco en @ RobG kunnen daar gelijk aan de bar werken als obers, dan zijn ze tenminste van de straat !!!! ( Maar niet gratis zuipen )

  @ Manu
  Mensen die in de politiek zitten, zullen altijd elkaar de hand boven het hoofd van de ander houden.
  Dat gebeurt overal op de wereld, ze zijn allemaal corrupt als ik weet niet wat. Ik zie het hier in NL ook, tijdens het debat schelden ze elkaar rot, daarna gaan ze samen eten en borrelen. Kort samen gevat, het volk wordt met open ogen genaaid !!!!

  sari tori
  Jacko


  Maak melding
 9. De in Suriname wonende transvestieten, hun gedrag is puur voor seksuele opwinding. Overal ter wereld kun je ze zien en vinden. Het is niet bekend dat zij zich luidruchtig of asociaal gedragen of overlast bezorgen.Dit volk onder de Surinamers is een grote schande voor de rest van de wereld. Dit kan nooit goed gaan. Worden ze geaccepteerd door de rest van de bevolking, gaan ze zich meteen misdragen. Met hun uiterlijke vertoning en gedrag laten zij zien wie zij werkelijk zijn”asiociale” drag afvalletjes. Velen weten zich netjes te gedragen en vertonen geen uitbundig gedrag zoals hier in ons landje. Hoop dat zij hun gedrag gaan verbeteren. Wat de hoertjes betreft, moet het ministerie van volksgezondheid ze allemaal een verplichte Aids/HIV test laten doen. Want deze ziekte is nog lang niet de wereld uit al wordt er geen ruchtbaarheid meer aangegeven. Het is er daadwerkelijk nog. Gezinnen worden kapot gemaakt. Alle transvestieten en hoertjes en hoerenlopers hoort KPS hun namen en verblijf plaats te registeren in hun database. Pedofielen idem wil je Suriname veilig maken. Hun DNA vastleggen bij elk vergrijp/misdaad.
  Transvestieten hier in ons land moeten ons land niet te schande maken met hun gedrag. Ze mogen door hun wangedrag ook rustig een paar dagen de cel in om tot inkeer te komen. Het leven is niet lang leve de lol. Boetes opleggen voor onrust verstoorders. Betalen ze ook belasting over hun verrichte diensten? Want het valt onder werk


  Maak melding
 10. zo grappig is dit niet,dit zyn de verspreiders van overdraagbare ziektes, ook dit beroep hoor geordend teworden en socialer .ook deze mensen gaan belasting betalen heb ik gehoord.deze mensen moeten een kaartje hebben waarop aantoonbaar is dat ze minstens 7 dagen by een arts gekeurd zyn dit als prevencie


  Maak melding
 11. Wat kunnen ze dan. Zelfs prostitutie wordt door hun verloederd.
  De travestieten hebben hulp van de Schepper nodig maar dat
  moeten zij zelf willen.


  Maak melding
 12. Heeft Joghi gelijk gekregen met zijn opmerking in de DNA “deze regering stuur je vrouw en dochters om te werken langs de openbare weg”.
  Het is het oudste beroep ter wereld en als ze niemand tot overlast zijn, behalve de vrouwen van hun klanten, mogen ze dit blijven doen doch wel op een veilige manier.
  Want ze stelen niet, ze roven niet, ze [plegen geen inbraken en overvallen. Ze trachten hun brood op de plank te krijgen met eerlijk werk.
  Kun je niet van iedereen zeggen vooral enkele DNA leden zowel coalitie als oppositie


  Maak melding
 13. We praten hier over werkers die overlast bezorgen. Daar is de politie mee bezig. Niet het beroep op zich. Evengoed had er kunnen staan: politie pakt overlast bezorgende buren aan. Ja toch? De buren draaien keiharde muziek in het holst van de nacht en jij belt de politie omdat je er last van hebt. De klemtoon ligt op overlast. Stel je nu voor dat de werkers geen overlast bezorgden, dan had de politie niet hoeven optreden. Hooguit naar papieren vragen en dat soort dingen.


  Maak melding
 14. Ik moet altijd lachen als mensen roeien dat sexueel anders geaarde personen de hulp vsn God moeten inroepen, terwijl juist deze mensen ook zeggen dat elk mens een schepsel is van God.
  Dan heeft God er toch zelf voor gezorgd dat er sexueel anders geaarde mensen bestaan.
  Leef en laat leven!


  Maak melding
 15. Waarom heeft Jay niet gereageerd op dit onderwerp?
  Adhin is volgens hem een beti, waarmee hij bedoelt dat Adhin een homo is. (Mij zal het een worst wezen dat Adhin een homo is, alleen vind ik het jammer dat hij, Adhin, als een schoothondje achter de NDP blijft lopen).
  Jay is blijkbaar als travestiet aangehouden, jammer dat hij inmiddels weer vrij is. Kan hij tenminste weer londa ke naach dansen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES