zondag, juni 23, 2024
HomeFotoPresident van Suriname feliciteert zijn 'gudu' op Facebook met haar 58ste verjaardag

President van Suriname feliciteert zijn ‘gudu’ op Facebook met haar 58ste verjaardag

-

Does Travel - naar Suriname

Ook de president van Suriname gaat mee met de tijd. Dat bleek vandaag toen hij zijn ‘gudu’ feliciteerde op Facebook. De Surinaamse First Lady Ingrid Bouterse-Waldring viert vandaag namelijk haar 58ste verjaardag. President Bouterse, zelf 73, maakte daarom deze speciale post voor haar, inclusief emoticons:

Op deze mooie woensdag feliciteer ik mijn echtgenote met haar 58 ste verjaardag. Ik wens haar heel veel liefde toe, gezondheid en God zijn rijkste zegen. Geniet van je dag gudu! 🥂🥳❤

Ingrid Jolanda Waldring is de tweede vrouw van Bouterse. Ze zijn in 1990 met elkaar getrouwd en hebben samen een een dochter Jen-ai. Ook hebben zij vijf pleegkinderen in verschillende leeftijden. Zo zag de post eruit op Facebook:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

41 REACTIES
 1. Een gudu die totaal niet spoort, als je eenmaal je leven deeld met een moordenaar en veroordeelde criminele drugsdealer, 2 mislukkelingen, die elkaar gevonden hebben, en net doen alsof er niks aan de hand is met hun doen en laten.


  Maak melding
 2. Zij kan jaar verjaardag nog vieren maar de 16 mannen die hij vermoord heeft hebben niet de gelegenheid gehad hun leven te leven en oud te worden. Jammer dat Facebook moordenaars de gelegenheid geeft om een profiel te maken of is het een late 1 april grap


  Maak melding
 3. Nu valt jij door de mand hij is ook een pedofiel met 15 jaar verschil. Vrouwen van zijn leeftijd moeten hem ook niet. Hij krijgt op deze leeftijd zijn engel ook niet meer omhoog. Tenzij hij viagra gebruikt. Anders is Ingrid genoodzaakt aan zijn touwtje te trekken zodat het omhoog komt.Hij valt duidelijk op jonge vrouwen. Ingrid was ook opzoek naar een vader figuur die financieel goed in de slappe was zit, waarvan zij flink profiteert. Trouwens wat doet deze zogenaamde president op FB? Daarom kan hij het land niet besturen. Hij houdt zich kennelijk enkel bezig met drugs en FB. Zieltjes winnen zodat hij nog langer ons land de vernieling in kan helpen. Weg met deze man.Hij is reeds aan het dementeren. Zijn hersenen zijn net gaten kaas. Zijn nalatenschap is heel groot en de lachende derde is Ingrid. Zij verdient geen kroon van de gemeenschap. Haar buitenlandse rekening spreekt boekdelen. So so criminelen.


  Maak melding
 4. @Boe boe,

  Jij verkondigt vaker dan niet onzin. Kwaadaardig ben je. Ga in therapie. Je zondigt. Gefeliciteerd mi gudu Ingrid. Vele gelukkige jaren.


  Maak melding
 5. Dit leeftijd verschil valt toch niet onder pedofilie Boebie bit Sjorie. Ze is nl meerderjarig(boven de 18). Alsnog gefeliciteerd.
  Trouwens wat een fantasie hebben een aantal mensen hier over Bouterse zijn sexleven.


  Maak melding
 6. Gefeliciteerd mevrouw Bouterse-Waldring met uw verjaardag. Gods rijkste zegen toegewenst. En nog vele mooie jaren na deze toegewenst samen met uw echtgenoot, de heer Bouterse.


  Maak melding
 7. Die Gudu komt van het surinamse volk rustig ademen en dan weer snel je kan het niet bol werken geen kracht meer mi boy .Kom tijd kom raad god slaap niet voor je hoor.


  Maak melding
 8. @Forza,

  Ben je al in slaap gevallen? Of lees je nog een boek? Maar je gebitje is eruit. Ga niet stiekem naar de keuken om wat te snoepen. Want anders beginnen we weer van voren af aan.


  Maak melding
 9. Hoe het ook moge zijn, ik feliciteer de jarige van Harte, moge zij lang en gelukkig leven in goede gezondheid en dat GOD haar veel wijsheid en kracht moge geven.
  AMEN


  Maak melding
 10. @pakiratigrie
  Je bent geen knip voor je neus waard. Het is bekend dat jij Bouta zijn achterwerk nog steeds aan het schoonlikken bent. Succes ermee. 1 ding hoor je respecteren dat een ieder recht op een eigen mening heeft. Wat jij probeert te bereiken is anderen de mond snoeren. Kruip maar weer onder je steen en blijf daar.


  Maak melding
 11. @Boebelaas,

  Verkondig wel een mening die koosjer is. En anders zwijg! Reageer niet om het reageren. Hoe vaak sta jij op en verkondig een heleboel nonsens? Soms zeg je wel goede dingen en dat stel ik op prijs. Maar vaak zeg jij ook nonsens. Dat stel ik minder op prijs. Jij zal een balans moeten zien te vinden.


  Maak melding
 12. Nou gudu gefeliciteerd met je 58 jaren, ik hoop dat je met een schoon geweten door het leven gaat, en bid voor de zonden die je man heeft begaan, zodat zijn vloek niet op je kind of kleinkind zal overspringen.


  Maak melding
 13. @pakiratigrie
  Dat je steeds weer overal in de bres springt voor en om Bouta. Hij kent je niet en moet je ook niet.
  Bouta wil ook geen moment gebruik maken van jouw kont, kennelijk smacht je hiernaar. Vergeet dit maar. Ook de verrotte eieren van jouw lust hij niet. Als iemand dus onzin uitkraamt dan ben span jij de kroon. Je “denkt” hersenloze paria en randdebiel het altijd beter te weten dan een ander. Dus hou op met je flauwekul gezwam. Bouta wordt er niet beter van en jij al helemaal niet. Kontlikker, boeler. Je zal wel duidelijk met je gezwets ook de 15 december moorden goedkeuren. Hoeveel hectare grond heb je gekregen?? Niets nut.


  Maak melding
 14. Staatsgeld is wat dunner geworden. Door deze malafiedes. Feest beesten bijmekaar, zogenaamd gaat schonzoon boefi sponseren voor dit feest dankzij de staatskast. Schonzoon gaat zijn schonmoeder feliciteren.


  Maak melding
 15. @BBS…je bent onverbeterlijk shitty! als jezelf respect hebt, dan zou ke anderen in hun waarde laten! Ook dit is te veel gevraagd, ben ik bang….

  Van harte gefeliciteerd first lady! Waar is een sterke man, zonder een sterke vrouw achter zich? Keep up the good work en nog 5!


  Maak melding
 16. Slapen met een drugsveroordeelde meervoudig moordenaar. Hoe schaamteloos en immoreel kan je zijn. Er zijn eenmaal van dit soort types die ALLES DOEN voor geld en status.


  Maak melding
 17. @Gabriel
  Over respect gesproken, volgens mij weten jij en pakiratigrie niet wat respect betekend.Respect moet je verdienen dus. Wil je de wereld verbeteren begin bij jezelf. Jij en pakiratigrie zijn 2 handen op 1 buik met jullie bulshit Bouta. Zitten jullie beiden te genieten van een uitkering in Holland??
  Get a job.

  @Facelook
  Je hebt gelijk dat doen pakiratigrie en Gabriel ook.


  Maak melding
 18. Om de fish lady te krijgen moest de pikin ingi boi eerst een wapen broeder vermoorden.Zij was eerst de vriendin van de broeder uit de 16 en verdronk in Brazilie onder verdachte omstandigheden.


  Maak melding
 19. Chinchangchong hft haar nog niet opgemerkt anders zou deze omoe snesie haar mt huid n haar verslinden n was bouta zn gudu kwyt. Omoe half6 k’ba tokoe wani poentjak.


  Maak melding
 20. Hmmm a sma ai loekoe boeng ete jere.wel baas Bout if ie no mang doe wang san dan mie de foe hepie jere.zoizo ie no mang doe neks moro hahaha…pres no mang pres moro..hy kan t volk niet helpen maar ik zou hem graag helpn.soso first lady aw trong last lady hahahaa


  Maak melding
 21. Weer die domme opmerkingen van je @Boeboe. Nogmaals, zoek een balans. Je bent al geruime tijd kwaadaardig bezig. Ik hoef je alleen maar te triggeren en komt je ware aard naar boven drijven.


  Maak melding
 22. En luister goed @Boeboe. . Als ik praat is het namens mezelf. Wat heeft Bouterse of de NDP hiermee te maken? Dit gaat niet over politiek. Je spoort niet. Je moet mij niet zien als iemand van de NDP.. Pas als het over politiek gaat mag je me zo beschouwen.


  Maak melding
 23. Als je het bericht van felicitatie leest, zou je de indruk kunnen krijgen dat ze niet met en bij elkaar leven, maar mijlenver van elkaar verblijven.


  Maak melding
 24. @Mica,

  In het Hindoeïsme is de opvatting dat een vrouw nooit de zonden van haar man erft, maar wel 50% van z’n goede karma automatisch krijgt. De man echter erft altijd 50% van de zonden van z’n vrouw en nooit haar goede karma.
  Daarom moet een man er altijd voor zorgen dat z’n vrouw nooit slechte dingen doet en moet een vrouw ervoor zorgen dat haar man zoveel mogelijk goede daden verricht. Daar worden beiden beter van.


  Maak melding
 25. Ben je trots dat je nog kan slapen elke dag naast deze vervloekte moordenaar????

  Ik walg van jouw je bloedgeld,en het feit dat je donders goed op de hoogte bent dat deze lafhaard een moordenaar is en meer.

  Je bent even erg als deze moordlustige laffe vent…maar ja geld maakt alles goed toch!

  Gefeliciteerd mevr killer….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES