Publiek in Suriname geniet van formatie Passion uit Nederland

2
Publiek in Suriname geniet van formatie Passion uit Nederland
De harde kern van Passion samen met rapper Poke in Suriname.

DEN HAAG/PARAMARIBO, 24 dec – Afgelopen week ging de bekende Haagse UrbanKawina formatie Passion voor een tour naar Suriname. Het is de eerste keer dat de band, die dit jaar haar eerste nummer 1 hit notering in Suriname had, het land bezoekt. Afgelopen zaterdag stonden ze op het festival Urban Pride in Paramaribo en daar werden ze op uitbundige wijze ontvangen.

“Onze eerste show in Suriname en helemaal uitverkocht wat een avond!!! We willen heel Suriname bedanken voor deze geweldige avond en ervaring iedereen zong kowru ati mee uit volle borst 🇸🇷🇸🇷🇸🇷 It’s a Passion Thing!” aldus de band op social media.

Passion is tot aan het nieuwe jaar nog op een aantal plekken te zien, waaronder 26 december in Euphoria en 30 december bij ’t Vat. Bekijk de video van afgelopen zaterdag op Facebook:

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.