dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentAfu Sensi brengt EP 'Mi Ne Spang' uit

Afu Sensi brengt EP ‘Mi Ne Spang’ uit

-

Does Travel - naar Suriname

ROTTERDAM, 5 okt – Vandaag lanceert Afu Sensi zijn nieuwe EP ‘Mi Ne Spang’. Met de release van 5 verse nummers waarop featurings van Roscovitch, Nosa, Laise Sanches en Aziz Wrijving te horen zijn, levert Afu Sensi een paar zeer gevarieerde tracks die niet zouden misstaan op je playlist. Liefhebbers van (Surinaamse) hiphop kennen de Rotterdamse rapper van o.a. ‘Koti Odo’, ‘Alakondre’ en ‘Switi Orsyade’.

Daarnaast werkte Afu Sensi onlangs mee aan de track ‘Dans als een Surinamer’ van Master Blaster en stond hij op het podium met Trafassi en Typhoon. Voor het nieuwe ‘Mi Ne Spang’ schakelde Afu Sensi de hulp in van andere artiesten. “Ik wilde op mijn EP graag samenwerken met Roscovitch, Nosa, Laise Sanches, Aziz Wrijving en ICO Beatz omdat ik veel respect heb voor deze mannen, ze al jaren ken en hun stijl fris en vernieuwend vind. Hetzelfde geldt voor de heren van Leyp die al mijn artwork verzorgen.”

De EP ‘Mi Ne Spang’ is een cocktail van verschillende invloeden en moods. Zo zijn de mellow beats van ‘Sa Ye Prakseri’ geproduceerd door ICO Beatz en is de track ‘Koalo Pussy’ met Aziz Wrijving er een om hard uit de speakers te laten knallen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Zal toch niet dezelfde Afu Sensie zijn die vroeger hier op Wkn zijn baas Bouterse te vuur en te zwaard beschermde. Zijn levenspartner Anna_Z was helemaal idolaat van de paarse evangelie


    Maak melding
  2. Mi ne spang. Mag hij wel corrigeren. De correcte Surinaamse spelling is : “Mi ne span “. Zonder de G.
    De Surinaamse spelling is al jaren geleden veranderd. Men is niet meegegaan met de tijd. Waarom neemt men niet de moeite om even te checken? Er zijn Surinaamse woordenboeken. Weliswaar niet honderd procent dekkend. Maar als je het doorneemt zie je de veranderingen. Men heeft meer voor de Spaanse kant gekozen. Dus (ie) is nu (i). Sabie is nu (sabi) .Lobie is nu (lobi) . De G aan het eind van een woord laat men nu achterwege. Het wordt dus : Wan uma en geen (wang oema).De (oe) is een (u) geworden. Zo zijn er nog wat spelregels. Het is even oefenen maar als je het doorhebt lukt het wel.
    Anyway ,good luck Afu Sensi.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES