ICT en sociale media ontdekt als lokmiddel kiezer

2

PARAMARIBO, 25 apr – De Nationale Democratische Partij, NDP, past haar verkiezingsstrategie in hoog tempo aan. De politieke partij van president Desiré Bouterse heeft vooral jonge kiezers op het oog. Volgens campagneleider Ramon Abrahams staat al een goed deel achter zijn partij.

Gedacht wordt aan ongeveer zeventig procent aan jongeren en uit de groep die voor het eerst naar de stembus gaat. Het kan dus geen kwaad om meer hun taal te gaan spreken. “We gaan de verkiezingscampagne moderniseren en aanpassen aan de tijd. Natuurlijk gaan we onze oude methoden blijven handhaven, zoals de huis aan huis campagne. Maar we gaan ook veel gebruik maken van ICT en sociale media”, zegt Abrahams tegenover de Ware Tijd. De modernere aanpak moet informatie sneller overbrengen.

Voor de partij zelf is de modernisering alleen maar een stap verder. Wat het voorbereiden op nationale verkiezingen betreft, dat maakt deel uit van het vaste programma. “De NDP is altijd bezig met de verkiezingen. Als de verkiezingen zijn geëindigd, beginnen we de volgende dag al met de voorbereiding naar de volgende”, aldus Abrahams. De kwaliteit van de organisatie is nu de eerste zorg. Geleidelijk aan wordt het tempo van campagnevoeren verruimd.

2 REACTIES

  1. Oh oh Jongeren ge weet tog die Abraham story bij OW en zijn matties bij de schaduw regering??

    Wel jongeren da weet U tog ook wie daar de baas van is?

    zij kunnen amper huizen bouwen, vandaag staat Uw ziekenhuis financieel op instorten, naschoolse opvang is aan beademing toe, zuchtend en kreunend betalen zij maandelijks de ambtenaren salarissen uit, en het overige sociaal contract met het volk moet U zien als een *droge borstvoeding*

    STEM BEWUST!!!!!!!!!!!!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.