Nieuwe voorstelling Deng Boy Fu a Birti ‘Bananewinkel’

0

Eric Schröder en Ronny Ormskirk vormen samen het cabaretduo Deng Boy Fu a Birti (de jongens uit de buurt). Ze zijn ooit begonnen als radiomakers en hebben door het succes op de radio de overstap gemaakt naar het theater.

In hun vorige voorstelling ‘Poppekast’ wilde Eric en Ronny laten zien wie de Surinamer van nu is en wat je moet weten om ze te kunnen begrijpen. Een hilarische inburgeringscursus was het gevolg. De nieuwe voorstelling ‘Bananewinkel’ zit ook weer vol met komische sketches, die je zeker niet mag missen!

Verschillende typetjes laten de hilarische kant van de multi-culti samenleving zien. De Antilliaanse vriend Reggy Martina weet de boel flink aan de gang te brengen en ook Generaal Pardon en Majoor Eén Voor laten zien hoe je je moet gedragen als je van plan bent naar Suriname te gaan.

Kijk voor de speellijst op de site van Deng Boy Fu a Birti.

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.