Surinam Airways verkoopt tickets Delta Airlines

11

PARAMARIBO, 5 nov – De SLM gaat tickets verkopen voor het Amerikaanse Delta Airlines. Volgens SLM-directeru Ewald Henshuys biedt een recente overeenkomst die mogelijkheid. Naar meer bestemmingen vliegen dan Miami, zit er voor de national carrier niet in. Toch wordt aan de klant gedacht.

Door de overeenkomst wordt het vliegen naar Amerikaanse bestemmingen goedkoper. “We hoeven niet naar New York te vliegen, maar onze passagiers kunnen wel gebruik maken van concurrerende tarieven van onze partner”, zegt Henshuys tegenover de Ware Tijd. Passagiers die bijvoorbeeld naar New York willen vliegen, komen zo goedkoper uit. Je kan met de SLM naar Miami en dan doorvliegen met Delta. Tot voor kort was dat nog peperduur.

Een ticket Miami-New York kost al gauw driehonderd dollar. “Maar onze passagiers betalen gewoon negentig dollar”, aldus Henshuys. Ook naar en vanuit andere bestemmingen moet het vliegen makkelijker en voordeliger worden. Afschaffing van de visumplicht biedt een extra plus. Frankrijk, België, Luxemburg en enkele Scandinavische landen zijn in het vizier. Passagiers daar kunnen binnenkort een ticket richting Suriname kopen in eigen land. “Uiterlijk januari moeten de overeenkomsten getekend zijn”.

Bekijk ook:


11 REACTIES

 1. Hallo allemaal,,

  komen er meer vluchten van andere maatschappijen van en naar parbo-suri visa-versa..

  dus meerdere vlieg bewegingen en wat dacht je van de tarieven..

  vandaag de dag vlieg je van a’dam naar curacaou v.v. met hotel voor rond € 600,– of naar Fortalesa vanaf a’dam voor 599, euro met verblijf.,maar uit sme is bijna alles niet te betalen..


  Maak melding

 2. Het zou best leuk zijn als ook Delta het recht zou krijgen desnoods eenmaal per week op Zanderij te landen.Wat het reizen voor Surinamers in de VS en Toeristen Korter en makkelijker zo maken.


  Maak melding

 3. “Je kan met de SLM naar Miami en dan doorvliegen met Delta. Tot voor kort was dat nog peperduur.”
  Maar een ticket van Miami naar Suriname is zeker spot goedkoop?
  Een ticket Miami-Port of Spain is $300 roundtrip.
  Een ticket Miami Paramaribo $800 roundtrip?


  Maak melding

 4. Als de vos zijn passie preekt boer pas op je kippen.
  ben benieuwd wat een retourreis als geheel zal kosten van Parbo naar New York verdeeld naar
  Paramaribo / Miami en van Miami naar New york.
  Ik denk veel duurder dan de meeste personen denken.
  Kijk maar naasr Amsterdam – Paramaribo prijs laag seizoen € 767 van 20 maart tot 3 april 2012, terwijl in dezelfde periode Amsterdam Curacao € 620 kost een verschil van € 147 c.q. circa 24%. wat een rare wereld en dat komt door de concurrentie en niet door luchthavenbelasting etc.


  Maak melding

 5. Winst!

  ALM gaat nu zeker winst maken? Winst op de goedkope tickets van Delta? Hoezo dan? Als de SLM met haar peperdure tickets Amsterdam -Paramaribo route geen winst maakt maar jaren verlies lijdt, hoe wil men met Delta tickets
  gaan verdienen?

  Landingsrechten op Paramaribo vrij geven aan internationale luchtvaartmaatschappijen doen veel geld in het Surinaamse laadje belanden.
  De monopoli-positie van KLM en SLM moet doorbroken worden om het toerisme uit alle delen van de wereld naar Suriname aanzienlijk te vergemakkelijken. Op deze kruideniersachtige vliegwijze blijf je een winkel waar alleen bacove te koop is.


  Maak melding

 6. Eindelijk komt er iets van de grond zo dat de gewone man ook naar Suriname kan vliegen voor weinig geld hier in Nederland wachten honderden mensen om naar Suriname te gaan .
  Met vriendelijke groet
  Arie Toet


  Maak melding

 7. Inderdaad, wat denken en vinden de Suri´s in the USA van deze deal !

  Zoals een poster reeds aangaf is er een verschil van $ 500 tussen een roundtrip Miami-POS en Miami-PBM, dus moeten de passagiers blijven shoppen en zoeken naar de goedkoopste way back to the motherland !

  ‘Welcome home’ bro & sista from the USA (by Osibisa, check it on Youtube)


  Maak melding

 8. Ben het roerend eens met musk. het moet uiteindelijk gaan resulteren in lagere prijzen en ook moet gelet worden op de service die er aangeboden zal worden. Kijk maar naar Schiphol en Los Angeles International en ook de andere internationale airports waar er veel meer vliegbewegingen zijn. kortom de Ssurinaamse regering moet er niet bang voor zijn om landingsvergunningen uit tegeven maar moet gewoon ervan uitgaan dat dit betere resultaten zal gaan opleveren. er zijn genoeg maatschappijen die het wachten moe zijn om naar Suriname te vliegen. So go for it en werk aan de kwaliteits verbetering en de service die men zal vragen van de organisatie. niet vergeten dat er ook aan de prijzen wat gedaan moet worden hoor

  Gr
  DENNY


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.