zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenEconomieSurinaamse vrouwen winnen EZVN awards

Surinaamse vrouwen winnen EZVN awards

-

Does Travel - naar Suriname

Drs. Sherida Sumter(l), apotheker en directeur eigenaar van Buytenwegh Apotheek en mr. drs. Shaktie Rambaran Mishre, manager bij KPMG Nederland zijn gisteravond uitgeroepen tot Etnische Zakenvrouw Nederland 2011 respectievelijk Etnische Manager Nederland 2011. De uitreiking van de Awards aan deze twee Surinaamse vrouwen vond plaats in het World Trade Center te Rotterdam, waar voor de zevende keer het verkiezingsgala van de stichting Etnische Zakenvrouwen Nederland (EZVN) werd gehouden.

Op 5 April 2009 is de business club Etnische Zaken Vrouwen Nederland, EZVN , opgericht om het ondernemerschap van zwarte/etnische vrouwen een nieuwe impuls te geven. Het uitreiken van deze jaarlijkse Awards, in de twee categorieën ‘manager’ en ‘ondernemer’ moet ook daartoe bijdragen.

De andere genomineerden voor de managersprijs Etnische Vrouwelijke Manager Nederland 2011 waren Anne- Rose Abendanon- Bruinendaal, programmamanager interculturalisatie bij Cordaan, te Amsterdam en Sjahnaz Goudberg, HR Manager bij de ANWB te Den Haag. Gülsen Yaslar, directeur eigenaar van Melissa-bloemen en kado’s, gevestigd te Hengelo en Marcha van Glaanen Weijgel, directeur/eigenaar van de Jeugdkampioen BV te Amsterdam waren genomineerd voor de ondernemersprijs Etnische Zaken Vrouw Nederland 2011.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES