Raymann 10 jaar op de Nederlandse televisie

3

Op zondag 11 september 2011 bestaat Raymann is Laat / zo:RAYMANN 10 jaar en dat gaat gevierd worden. Het is voor Hilversumse begrippen uniek dat een programma al 10 jaar lang zo wordt gewaardeerd, vooral ook omdat het programma de diversiteit in de samenleving laat zien.

In september 2001 start Jörgen Raymann met het late-night programma Raymann is laat. Dit betekent de definitieve doorbraak in Nederland. Het is een amuserend en informatief programma met een aantal vaste ingrediënten, met bijvoorbeeld de wereldberoemde Tante Es (Esselien van Doornegat) en Quintis Ristie vanuit Suriname met het populair onderdeel ‘De groeten uit Paramaribo’. Dit weekend ging Quintis, die inmiddels al een aantal jaren in Nederland woont, terug naar Suriname om speciaal voor het tienjarig bestaan een nieuwe serie van dit onderdeel op te nemen.


In 2010 verandert de naam van het programma naar zo: RAYMANN, waarin uiteraard Tante Es weer van de partij is, maar er zijn ook andere creaties te zien, zoals de Paramaribo Pappies.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.