Première film Sonny Boy in Suriname

2

De Nederlandse speelfilm Sonny Boy is gisteren (woensdag) in première gegaan in TBL Cinemas te Suriname. Deze première werd bijgewoond door Waldy Nods, de échte Sonny Boy, de zoon van Waldemar en Rika, die inmiddels 81 is.

Het gelijknamige boek van Annejet van der Zijl is verfilmd door regisseur Maria Peters en geproduceerd door Hans Pos en Dave Schram. Het waargebeurde verhaal begint in 1928, wanneer de Hollandse Rika van der Lans (Ricky Koole, l) en de zeventien jaar jongere Surinaamse student Waldemar Nods (Sergio Hasselbaink, r) elkaar voor het eerst ontmoeten. Kort daarna wordt Rika zwanger van een zoontje, Waldy, bijgenaamd ‘Sonny Boy’, maar dan breekt de oorlog uit. Zal hun liefde de oorlog overwinnen?

De film trok in Nederland vanaf eind januari inmiddels ruim 400.000 bezoekers. Sonny Boy is deels in maart 2010 opgenomen in Suriname:


Bekijk ook:

2 REACTIES

  1. Sonny Boy is a perfect book and movie. It’s a very sad and lovely story and it realy touch you deeply. After I read it,I just can forget the story and it keeps coming up to my mind. Sonny Boy is a book that you realy can read like ten times and it stays nice. I recommend everybody to read this book and enjoy it, because ther aren’t many books like this one..Sonny Boy is now my number 1 book!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.