Ruud Gullit wordt trainer in Tsjetsjenië

2

Ruud Gullit gaat weer aan de slag als trainer. De oud-international heeft een contract voor anderhalf jaar getekend bij Terek Grozny. Het afgelopen seizoen eindigde deze club uit Tsjetsjenië als twaalfde in de Russische competitie. De 48-jarige Gullit was eerder als coach actief bij Chelsea, Newcastle United, Feyenoord, Oranje onder 21 en Los Angeles Galaxy. Bij Galaxy vertrok hij in 2008.

Van Ramzan Kadyrov, preses van de club en tevens president van de Russische deelrepubliek, heeft Gullit de opdracht gekregen om in de top-acht te eindigen, zo meldt de website van Terek. De club begint de competitie op 11 maart thuis tegen Zenit Sint-Petersburg.

gullitHaidar Alchanov, de vice-voorzitter van de Tsjetsjeense club, zei dat Gullit een contract heeft ondertekend voor anderhalf jaar, met een optie voor een langer verblijf. “We hebben probleemloos overeenstemming bereikt over alle voorwaarden. Hij was dik tevreden met ons aanbod.” Financiële details gaf hij evenwel niet. Gullit was afgelopen jaar als president van het bidcomité druk met het binnenhalen van het WK voor Nederland en België in 2018. In die missie slaagde hij niet.

2 REACTIES

  1. Stop een keertje ermee Gullit, want je maakt nooit iets af. Doe waar je goed in bent en flaneer als mooi boy tussen rijke nederlanders die graag populair willen zijn en met jou willen worden gezien. Uiteraard moet je hun doekoe’s afpakken


    Maak melding

  2. Onze Ruud gaat voor de zoveelste maal voor het geld, geef ‘m ongelijk, maar deze man is nimmer als trainer of zo geslaagd. Neem de tijd bij Feyenoord, daar ging het helemaal mis, en elders ook, maar goed nu gaat ie naar een plek toe waar in feite de bloedvlekken nog op straat liggen, en waar wellicht nog sluipschutters ronddolen, maar er is genoeg poen om op te strijken, Ruud kijk uit laat je meisje maar hier, zorg voor een goed kogelvrij vest, want die gasten daar, hebben daar, de wet uitgevonden, en zijn nergens vies voor!!!

    Ik denk niet aan het ergste, maar daar zal elke dag een aparte voor jou zijn, anders dan hier in het westen!!!!

    Ferdinand G A Hossenbux


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.