Rotterdamse voetbalclub Excelsior in Suriname

0

De selectie van de Kralingse betaaldvoetbalclub Excelsior is afgelopen maandag aangekomen in Suriname. Op uitnodiging van de Surinaamse voetbalbond verblijven de spelers en staf daar de komende week. De Rotterdammers bereiden zich in Suriname voor op de tweede seizoenshelft. De eerste training vond dinsdagochtend plaats in het Frank Essed Stadion in Paramaribo.

excelsiorDe eerste wedstrijd speelt Excelsior komende vrijdag om 20.00 uur tegen het Braziliaanse Clube de Remo. Zondag nemen de Kralingers het op tegen de winnaar van het duel tussen de andere twee deelnemers aan het jubileumtoernooi van de Surinaamse voetbalbond. Dit zijn de Surinaamse kampioen Inter Moengotapoe en het eveneens uit Brazilië afkomstige Paysandu Sport Club.

De selectie van Excelsior zal naast trainen en wedstrijden spelen ook enkele clinics geven aan de plaatselijke jeugd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.