Bestemming Suriname twee dagen in Ahoy

1

Vandaag, vrijdag 12 november, start in Ahoy te Rotterdam het tweedaags evenement ‘Bestemming Suriname’. Het centrale thema van Bestemming Suriname is “Van doneren naar investeren in onafhankelijkheid”. Ondernemen, wonen, werken, toerisme, kunst & cultuur en internationale samenwerking worden vanuit verschillende perspectieven belicht.

Suriname staat de laatste tijd enorm in de belangstelling. Bij particulieren en toeristen, maar ook bij het (internationale) bedrijfsleven. Op vrijdag 12 november en zaterdag 13 november is Ahoy Rotterdam dé ontmoetingsplek voor iedereen die meer wil weten over alle mogelijkheden die Suriname nu biedt.

Voor Surinaamse en Nederlandse bedrijven en instellingen is Bestemming Suriname een uniek podium om relevante producten of diensten onder de aandacht te brengen van een doelgroep met een drive voor Suriname. Kijk voor meer informatie op www.bestemmingsuriname.com.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.