donderdag, mei 2, 2024
HomeOnderwerpenEconomieGodo ATM pinlimiet verhoogd naar 10.000 SRD

Godo ATM pinlimiet verhoogd naar 10.000 SRD

-

Does Travel - naar Suriname

De Coöperatieve Spaar- en Kredietbank Godo heeft de pinlimiet bij de ATM voor haar rekeninghouders verhoogd naar 10.000 SRD per dag. Voor euro is de limiet verhoogd naar 1.000 per week.

Godo cliënten met een studentenrekening kunnen 1.500 SRD per dag opnemen. De limieten zijn gewijzigd doordat de nieuwe 200 en 500 SRD biljetten in omloop zijn gebracht door de Centrale Bank van Suriname.

De bank laat weten dat per 1 juni geldopnames kleiner dan 10.000 SRD niet meer mogelijk zullen zijn aan de kassa. De Godo pinautomaten bieden naast biljetten van 100 SRD ook de nieuwe van 200 en 500 SRD aan.

De ATM pinlimieten per keer, zijn voor elke bank verschillend. Voor elke opname bij een ATM wordt er 11 SRD in rekening gebracht.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Bosje toestanden komen terug. Straks hebben we weer een kruiwagen i.p.v. een portenonnee nodig om.ons geld in te doen als we brood en melk.gaan kopen in.de supermarket.


    Maak melding
  2. Wat gebeurt met moesje of opa die bijvoorbeeld srd 5000 wil opnemen, want deze mensen willen niet veel cash in huis hebben. Moet men dan in de lange rij gaan staan met alllerlei rovers in de buurt?
    De bank(en) moeten een uitzondering maken voor de senioren. Ze zijn iets veiliger aan de alie. Hier is niet over nagedacht.


    Maak melding
  3. Overige banken houden 1000 tot 2000 aan zodat ze 5 tot 10 x opnamegeld kunnen innen/mensen legaal kunnen beroven met goedkeuring( dirty deal?) v d pres centrale bank en min fin
    De mensen in Su zijn niet achterlijk, maar corrupt.. over dit soort zaken lult niemand in het parlement


    Maak melding
  4. Ach , bij de RBC automaten Kun je Al geruime tijd 2x 4000 pinnen is 8000 srd,
    Alleen ga je daar vaak voor niets naar toe. Domweg omdat hij leeg is en niet vaak genoeg wordt bijgevuld


    Maak melding
  5. Verwarde Hans spreekt zichzelf tegen. Je betaald per transactie gek. Als je 40.000 nodig hebt.. ga maar vermenigvuldigen. De andere automaten mogen een voorbeeld nemen van Godo.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES