Evander Sno bijna klaar voor rentree bij Ajax

2

Profvoetballer Evander Sno is weer volop in training en bijna klaar voor een rentree bij Ajax. Maandag is het zes weken geleden dat een team van artsen zijn leven redde. Sno werd op 13 september 2010 in Gendt tijdens een duel tussen de beloften van Jong Vitesse/AGOVV en Jong Ajax getroffen door een hartstilstand. Pas na een kwartier lukte het om het hart van de 23-jarige Sno weer aan de gang te krijgen.

Nu is Sno terug. ,,Ik heb geen angst,” zegt hij tegen het Algemeen Dagblad met een blik op zijn borstkas, waar een soort interne defibrilator over zijn hartritme waakt. Mocht er ooit nog iets met hem gebeuren, dan zorgt dat apparaatje dat hij vanzelf weer wakker word.

Sno haalt veel kracht uit het geloof en bidt veel. “Ik zie het zo dat mij iets is overkomen, maar dat het blijkbaar nog niet mijn tijd was om te gaan” aldus de voetballer van Surinaams afkomt tegen de krant.

Lees het volledig artikel in het Algemeen Dagblad.

2 REACTIES

  1. Gelukkig ben je kerngezond weet terug op het veld.
    20.000 euro is een hoop geld.
    Dan denk ik aan al de mensen in derdewereldlanden waarvoor dit niet mogelijk is.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.