Sunaina Jagroep is miss India Suriname 2010

11

PARAMARIBO, 24 okt – De 18-jarige Sunaina Jagroep is vanmorgen gekroond tot miss India Suriname, tijdens de Miss India Suriname Verkiezing 2010. First runner-up en miss Heart werd Shalinie Dwarka en second runner-up tevens miss Sympathica werd Sheila Kromodrono. De verkiezing vond plaats in de Anthony Nesty Sporthal en was uitverkocht.

Een deel van de show werd gisteravond live uitgezonden via Apintie TV. Het kijkerspubliek kon daardoor meegenieten van de openingsact, optredens en looprondes, alsook de kroning van de nieuwe Miss. Onder de aanwezigen waren diverse hoogwaardigheidsbekleders waaronder president Desi Bouterse en diens echtgenote en de vice-president Robert Ameerali.

De Indiase diaspora omvat een groep van ongeveer twintig miljoen mensen die zich vanuit India over meer dan zeventig landen in de wereld heeft verspreid. De Miss India verkiezingen worden jaarlijks in 25 landen met een rijke Indiase diaspora gehouden, waaronder de VS, Canada, Engeland en Zuid-Afrika. Elk land vaardigt dan haar winnaar uit, die meedoet aan de grote Miss India Worldwide verkiezing. In 2007 werd de Surinaamse Fareisa Joemmanbaks Miss India Worldwide.

Op 5 december 2010 vind in Den Haag de Miss India Holland verkiezing 2010 plaats.
Sunaina Jagroep is miss India Suriname 2010
(foto: www.missindiasuriname.com)

11 REACTIES

 1. toch heeft sme knappe meisjes gek he.
  maar nu niet leven alsof je …er al bent…
  in india daar word het pas gezellig.
  dus leef daar naar toe.
  ik wacht op je …


  Maak melding

 2. goed gedaan meid,vond die patadien zo aanstelliger en jah dit had ze zeker niet verdiend anders had zij gewonnen toch.jullie hebben tenminste een schoonhart!goodluckkk


  Maak melding

 3. wij moeten dit soort verkiezingen niet steunen ,in een jaar hebben we temaken met india, indonesie ,afrika ,wat komt er nog meer bij .
  er moet maar een mis verkiezing bestaan en wel een miss suriname verkiezing waarbij alle bevolkings groepen vertegenwoordigt zijn , want dit bregt alleen maar verdeeldheid met zich mee .
  dus stoppen met deze rasistishe uiting .


  Maak melding

 4. Sang Seng, waarom trok je die lelijke stinkbek van je niet open bij de onlangs gehouden Miss Little Marron verkiezing? Of bij de verkiezing van Miss Keti Koti eerder dit jaar? Of bij de kroning van Miss Chinese Solidarity Suriname 2009? Etcetera… Waarom hebben we je toen niet gehoord??

  Nu het om Hindoestanen gaat zit je racistisch uit je nek te lullen. Maar doe je ding maar want met Miss India Suriname hebben Hindoestanen juist weer laten zien hoe goed ze kunnen organiseren en lachen ze figuren als jou gewoon keihard uit 🙂 Slaap lekker…


  Maak melding

 5. Ik ben het totaal eens met inafsabi.

  En san seng, het is geen racistische uiting, het is een cultuur uiting waarin wij Surinamers allemaal vrij zijn in dit democratisch land!


  Maak melding

 6. @sang seng. Nu is er apartheid. Hou het maar zo. Zet ze bij elkaar. Dan is het pas feest. Let op mijn woorden. Iedereen in Suriname zal een mening hebben gebaseerd op de etniciteit van de winnaar.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.