Aflevering ‘Waar is de Mol?’ vanuit Suriname

6

Presentatrice Bridget Maasland ging onlangs met Johnny de Mol naar Suriname voor het Veronica programma ‘Waar is de Mol?’ Volgens Bridget is Suriname een land dat je als Nederlander een keer gezien moet hebben. Ook wilde ze, als dierenvriend van de stichting Dutchypuppy Foundation, weten hoe het gesteld is met de straathonden in Suriname. Maar haar grootste Surinaamse wens was de jungle veroveren.

Maar er gebeurde veel meer. Tijdens de opnames in Suriname sloeg de vonk tussen de twee over. Na hun reis naar Suriname voor het TV programma ontstond er volgens diverse media een romance tussen de twee. In in een interview met Veronica Magazine van deze week geeft het veelbesproken koppel toe ‘zeker gevoelens voor elkaar’ te hebben.

In de Telegraaf staat vandaag een uitgebreid verslag van de presentatrice hierover.

‘Waar is de Mol?’
Dinsdag 28 september, 21.30 uur: Veronica


6 REACTIES

  1. @1 DU

    Ik wil best hulp voor je regelen.
    Ik stel voor om af te spreken. Doet me zeer hoe een aantal van mijn landgenoten eronder door gaan dat Bouterse hun leven overheerst.


    Maak melding

  2. Beste DU, onze doemdenker, Ik zou niet in je buurt willen zijn en je ook niet willen kennen. Je bent omringt door een hele kwade geest. Ga veel in gebed om geraakt te worden door de heilige geest.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.