Surinaamse Boekenmiddag in Bibliotheek Reigersbos

0

Op zaterdag 28 augustus vindt in Bibliotheek Reigersbos vanaf 14.00 uur een Surinaamse Boekenmiddag plaats. Henna Spalburg geeft deze middag een presentatie van de inhoud van haar boeken over Suriname en Paramaribo.

Spalburg schrijft en beschrijft de geschiedenis van Paramaribo met liefde voor de historie van haar land. Het leven in Paramaribo vanaf 1900 heeft door haar meer verdieping gekregen. De vierdelige serie Herinneringen aan mijn Vaderland Paramaribo 1900-1965 geeft een goed beeld van de historie van de stad en haar inwoners.

De toegang is gratis. Het adres van Bibliotheek Reigersbos is Rossumplein 1 (Amsterdam Zuid-Oost).


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.