zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenEconomieSurinaams-Nederlandse Boldewijn schenkt klare wijn

Surinaams-Nederlandse Boldewijn schenkt klare wijn

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 15 mei – Surinamers hebben het succesvirus latent in zich. Het is een kwestie van stimuleren om er goede ondernemers uit te krijgen. De Surinaams-Nederlandse succesonderneemster Grace Boldewijn wil precies dat. Zoveel mogelijk mensen helpen zichzelf te helpen. En duizenden anderen.

Want als je ondernemingen opzet, klein of niet, schep je banen. “We willen buitenlandse investeringen aantrekken voor jong ondernemerschap“, zegt de vrouw achter BoCari Engineering in Breda, Nederland. En achter de Partij Permanente Voorspoed Republiek Suriname, PVRS. Investeringen en ondernemerschap zullen het moeten doen. Voorspoed komt uiteraard niet vanzelf.

Durf en vernieuwend bezig zijn voorname ingrediënten. Dat moet gestimuleerd worden. Boldewijn wil haar Suriname Capital Investment Fund inzetten. Het plaatje is dan compleet. Investeringen en nog eens investeringen om Suriname massaal aan het ondernemen te krijgen. Uiteraard met wat voorwaarden. “Het moet uniek zijn voor de Surinaamse markt. We moeten niet met het zoveelste ICT-bedrijf aankomen.”

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES