Cabaretier Murth Mossel in Theater Zuidplein

0

Op donderdag 15 april om 20.15 uur staat cabaretier Murth Mossel na een succesvol debuut met zijn tweede avondvullende show in Theater Zuidplein. Murth is een echte rasverteller die zijn publiek niet onberoerd laat met zijn karakteristieke stijl. Dit heeft hij al laten zien in zijn eerste programma Status Aparte.

Zijn nieuwe show ‘1e pers. enkelv.’, gaat over verantwoordelijkheid, Star Trek en de mobiele telefoon. Het publiek krijgt een voorstelling boordevol grappige verhalen en scherpe observaties voorgeschoteld….á la Murth natuurlijk!

Murth Mossel is comedian en rapper. Al jarenlang behoort hij tot de vaste kern van Comedytrain en hij is bekend van de rapgroep Flinke Namen. Daarnaast is de stem van Murth Mossel te horen in diverse tekenfilms zoals: Madagascar 2, Cars en Kung Fu Panda. In 2001 verwierf Murth Mossel faam als VJ bij TMF. Zijn programma Paradisolife kreeg de Dutch Academy Award voor beste muziekprogramma.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.