Tienjarig schrijverschap voor Clark Accord

0

Auteur Clark Accord viert op 6 maart zijn 10-jarig schrijverschap. Zijn eerste boek De koningin van Paramaribo werd direct een bestseller. Er werden 120.000 exemplaren verkocht, deze zomer verschijnt bij Nijgh & Van Ditmar de 29ste druk en de filmrechten werden verkocht aan IDTV.

In 2007 verscheen van zijn hand het eveneens succesvolle boek Bingo!.
Momenteel schrijft Clark Accord aan zijn nieuwste roman.

Van 3 tot en met 6 maart is in M-Lab de muziektheatervoorstelling van De koningin van Paramaribo te bewonderen. Zowel het boek als de voorstelling vertelt het levensverhaal van Maxi Linder. De hoofdrol wordt vertolkt door Sarina Voorn. Ze wordt ondersteund door Anousha Nzume, Maria Noë en Zosja el Rhazi.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.