Roy Ristie op de lijst van combinatie D66/OZO

10

Politiek ondernemer en marketingstrateeg Roy Ristie staat nu definitief op de kandidatenlijst van de politieke combinatie D66 en Onafhankelijk Zuid Oost (OZO). De partijen hebben in Amsterdam Zuidoost de handen ineen geslagen voor de gemeenteraadsverkiezing van 3 maart 2010.

D66/OZO wordt reeds algemeen gezien als het alternatief na meer dan 20 jaar kwakkelend PVDA bewind in dit wereld stadsdeel. De lijst wordt aangevoerd door de zeer ervaren politicus Mart van de Wiel. “Een fris en ervaren team van kandidaten – die een afspiegeling vormt van de bewoners uit het stadsdeel – moet de nieuwe koers van Amsterdam Zuidoost gaan uitzetten”, aldus van de Wiel.

Roy Ristie die op de 7e plaats van de lijst staat: “Ik ga voor een nieuwe wind, blije bewoners en een trotse toekomst voor Amsterdam Zuidoost”. Ristie koppelt zijn functioneren in de politiek heel nadrukkelijk aan optimale participatie van bewoners.

Afgelopen week lanceerde hij zijn nieuwe weblog op www.royristie.punt.nl

10 REACTIES

 1. Roy no go, blijf doen waar je mee bezig bent
  In de politiek wordt het niets, politiek
  is andere koek. Politiek betekent in dienst zijn van het volk en dit vereist profesionalisme, doe je niet zo maar, denk er nog over na!!!!!

  Ferdinand Hossenbux


  Maak melding

 2. Exporteerbaar?

  We hebben NPS Nederland en we hebben PL Holland. Is het niet mogelijk om een D66/OZO Suriname te beginnen?
  Wie weet komt het politiek nog goed in Suriname als we CDA, PVDA, Groen Links en VVD exporteren naar de tropen. Dan maken we Roy Risty de mannen en Femke Halsema de vrouwen president.
  Volgens de laatste berichten uit Albina zou zelfs de partij van Wilders het goed doen in de peilingen.


  Maak melding

 3. Ik volg deze man reeds jaren en heb me afgevraagd waarom hij nooit de politiek inging. Hij lijkt me ervoor geknipt. Een welbespraakt mens met een progressieve visie.
  Op de radio kon ik altijd weer wat opsteken van zijn programma’s. Een Srananman die altijd boven partijen heeft gestaan. Altijd opkomt voor alle etniciteiten.

  Ik vind het wel jammer dat de pokitiek in Suriname niet zulke mensen heeft. Ik denbk dat hij een aanwinst zal zijn voor de politiek in Mederland en Amsterdam Zuidoost waar zaken inderdaad wat beter kunnen.


  Maak melding

 4. ach ja, straks gaan de zelfde suri die roy nu de hemel in prezen hem als baksteen laten vallen waneer zijn mening haaks staat op dat van kudde denkers.
  ik wens jou veel luk met jou keuze.


  Maak melding

 5. Ik heb dit bericht bijna gemist. Wat was het kort in het nieuws. Voor mij anyway, groot nieuws. Ik kon het eerst niet geloven. Roy Ristie in de politiek had ik niet verwacht.

  Hij lijkt me een man met veel capaciteiten. Dan ga je toch niet in de politiek? Hetv is ondankbaar werk. Zeker als je niet in de positie van een minister of tweede kamerlid zit.

  Amsterdam Zuidoost mag blij zijn met de stap die hij heeft gezet.


  Maak melding

 6. @ Du,

  Ik ben het in veel zaken niet eens met je, maar in deze moet ik je groot gelijk geven.

  Veel Suri’s gedragen zich als een kudde (vee). Lopen hun eigen verwachtingen achterna en als de realiteit anders blijkt te zijn reageert het zich buiten zichzelf af.

  Ik ben benieuwd hoeveel mensen die Ristie nu de hemel in prijzen, hem ook daadwerkelijk zullen steunen in zijn missie. En tot het bitterste einde (ik bedoel niet voor elke prijs).

  Unu na karuwiri faya. Ik hoop dat de geschiedenis me ongelijk geeft.


  Maak melding

 7. @ van hekelen,
  jammer dat jij niet aangeeft waneer jij het niet eens met mij bent en hoe jij er wel erover denkt want de waarheid licht ergens in het midden, in een discussie hoef je het ook niet eens met elkaar te zijn dat maakt het juist tot een levendige discussie.iedereen mag zijn of haar mening hebben geen probleem maar demagogen daar wrevel ik van .


  Maak melding

 8. Ik heb even gegoogeld wie er in die partij zitten. Er zijn meerdere Surinaamse mensen op die lijst. o.a. een Surinaamse vrouw, Maureen Caupain die op de 6 de plaats staat. Ook Rudi en Carlien Speear( een echtpaar) Die staan respectievelijk op nr 18,16. Als ik kijk naar de site van Roy lijkt het alsof hij de enige kandidaat is. Ik ben dus gaan googlen en die Maureen Caupain blijkt tijden de vorige verkiezingen kandidaat van Groen Links geweest te zijn. Ik kan me herinneren dat Film Willem wijlen flyers van haar uitdeelde terwijl hij zelf kandidaat was. Die sma moet dus wel goed zijn. Wat Speear betreft die is raadslid geweest voor D66 en wat zijn vrouw heeft gedaan weet ik niet. Het is een partijcombinatie maar wie van welke partij is weet ik niet. Ik ga in ieder geval op een vrouw stemmen. Ik weet nog nie welke partij.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.