R&B formatie ‘Dru Hill’ aangekomen in Suriname

8

Paramaribo, 30 dec – De Amerikaanse R&B formatie ‘Dru Hill’ is gisteren aangekomen in Suriname. Op een speciale persconferentie in het Best Western Hotel, kon de Surinaamse pers kennis maken met de groep die op oudejaarsdag (31 december 2009) live te zien is in Paramaribo.

Dru Hill, onder andere bekend van de hits ‘How deep is your love’ met Redman en ‘Wild Wild West’ met Will Smith treedt op in Blue Bell. De kaarten voor dit evenement zijn verlaagd naar 200 SRD per persoon. Dat maakte de organisatie So Funky groove Ltd. gisteren ook bekend.

Dru Hills doorbraak kwam in 1996 toen de groep manager Haqq Islam ontmoette en hen tekende voor Island Records. De groep bracht tussen 1996 en 1999 enkele singles en een twee albums uit. Hun nummers haalden de top 10 van de Nederlandse Top 40 en de Amerikaanse Billboard Hot 100.

Sinds 1999 is Dru Hill member Sisqó ook actief als soloartiest.
druhill2
druhill3

8 REACTIES

 1. shame, shame,shame. schande:
  we hebben zo een groot probleem in het oosten
  van het land,en toch denkt men aan een Dru Hill show.schei toch uit promotoren !
  neem als voorbeeld;Bevel heeft alle feestjes
  afgelast aangaande zijn M-blok.
  Dru heeft zijn schaapjes op het droge,hij komt de weinige SRD’s uit het land wegdragen.


  Maak melding

 2. hahhahhaha ik krijg kramp in mijn buik van het lachen van sommige reaktie hier serieus.
  iemand hier schrijft neem als voorbeeld, bevel heeft alle feesje afgelast aangaande zijn M-blok. de man die na het afslachten van onze landgenoten op 8 dec lekker naast zijn minnares in bed is gekropen M-BLOK HUILD KROKODILLEN TRANEN ze proberen op een heel goedkoop manier te scoren bij het domme deel van onze bevolking .


  Maak melding

 3. Hij komt niets wegdragen, Suri’s geven het aan hun. ik un ze hun feesten, maar hebben ze geen (andere) prioriteiten? Deze gasten staan in Amerika op de B-lijst (1 hit) en die feestende Suri’s denken maar aan een ding.

  grts


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.