Suriname-special van Magazine La Chispa uitgebracht

0

Afgelopen week bracht La Chispa, Magazine over Latijns Amerika en de Cariben, samen met Cordaid en het Cedla een Suriname-special uit. In deze special wordt ingegaan op actuele ontwikkelingen in Suriname met speciale aandacht voor de kansen en bedreigingen voor het binnenland aan de hand van uiteenlopende en soms controversiële thema’s zoals het grondenrechtenvraagstuk.

Een aantal partners van Cordaid komt aan het woord, zoals Projecta, de NVB en de VIDS. René Grotenhuis geeft in een interview zijn visie op de relatie tussen Cordaid en het maatschappelijk middenveld van Suriname. Daarnaast wordt ingegaan op nieuwe ontwikkelingen rond ontwikkelingssamenwerking nu en in de toekomst.

Cordaid heeft jarenlang projecten in Suriname gefinancierd waarbinnen het binnenland en haar bewoners centraal staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.