Artiest Bow Wow hield Surinamers worst voor

21

PARAMARIBO, 19 dec – “Bow Wow, yippee yee yippee yow, whe’ my dogs at.” Zeker niet in Suriname. Rapper Shad Gregory Moss alias Bow Wow liet het grandioos afweten en zette een flink aantal fans in Suriname voor schut. Studentjes van vier scholen wachtten tevergeefs op Bow Wow. Het was nog zo beloofd.

Bow Wow zou de scholen bezoeken. Als onderdeel van de promotion. En vooral om te laten zien dat hij echt in Suriname was, broodnodig na de bedoening rond de nep Toni Braxton. Het nieuws bleek nog niet overal doorgedrongen. Dus wachtten de studentjes tot het moment van de pijnlijke bevestiging. Bow Wow kon niet meer afreizen, omdat zijn tante en road manager te laat op de luchthaven arriveerde in Miami.

En je mag dan twee en twintig jaar oud zijn, een hart onder de riem is nooit teveel. Dus weigerde onze rapper de ingehuurde jet te betreden. Op zijn website staat wel een ietwat ander verhaal. De Surinaamse visa zouden niet op tijd beschikbaar zijn. Maar volgens Buitenlandse Zaken klopt daar niks van. De organisatoren beloven het geld van de verkochte kaartjes terug te geven.

21 REACTIES

 1. Was hij bang voor Opa Ronald of dacht hij ik nooit ik never…teveel lieg en bedrieg…daarin Su.
  Laat hij eerlijk vertellen….een ras-echte artiest doet zo iets niet…denk ik….of waarschijnlijk moet meer rommel en frommel naar buiten komen.


  Maak melding

 2. Komt ervan als Surinamers alles wat maar buitenlands is verafgoden. Aan de andere kant weet idereen dat Surinamers (te) veel aandacht schenken aan feesten, en entertainment. Ongeacht sociale situatie. Een ander punt is dat als iemand morgen in de media aangeeeft dat Michael Jackson alsnog zijn laatste concert komt geven in Su; toch kaarten wroden verkocht.
  Men wordt ziek als men ook maar iets mist.


  Maak melding

 3. Alleen in plantages als Suriname kunnen deze Toni Braxton achtige comedianten hun lusten komen botvieren. In de Verenigde Staten had deze maloot reeds lang een andersoortige pijp gerookt.


  Maak melding

 4. Neen, Bryan B en Oscar Harris zijn niet genoeg voor ons.

  Die “BOW WOW” zal wel hebben gedacht, “ik ga in navolging van “Toni Braxton” apen vangen in Suriname” in dier voege dat de laatste helemaal niet verschijnt.

  Geef hem eens ongelijk.

  Sommigen hebben niet eens centen voor de bus, maar ding wani sie “Bow-Wow”.


  Maak melding

 5. Alleen onder Surinamers kan dit (wederom) gebeuren!

  Een groot Surinamer (Albert Helman)zei ooit: “Tegenwoordig is er voor alle ziektes een medicijn, maar DONG NO AB DRESI”!


  Maak melding

 6. Wij zijn natuurlijk een soort mens,die graag belazerd wil zijn..

  We zijn nu eenmaal kippen zonder verstand met alle respect voor die kip..

  Sme’ers,, we zijn te laf voor eigen initiatief eigen creatie eigen denkbeeld ontwikkelen respect voor eigen volk.,.

  Zie maar naar onze eigen lijders waardeloos zonder enige toegevoegde waarde om de juiste beslissingen te nemen..

  Welke van deze lijders zal het ooit opnemen voor het volk..

  Wie zal ooit vragen stellen in het parlement om dit soort oplichterijen te voorkomen..

  Waar zijn die poep lijders die overal zonder toetsing van afspraken vergunningen verstrekken voor degelijke optredens..

  Ookal zijn de verkiezingen voor de deur wie maakt zich populair..


  Maak melding

 7. Wie kwam er naar SME? Bow Wow? Lekker belangrijk. Niemand die zo heet moet serieus genomen worden. Kunnen we niet beter onze tijd steken in andere zaken? psss.. bow wow


  Maak melding

 8. Mensen toch, ik wil er bijna van uitgaan dat er geen contracten zijn getekend anders zou men de artiest kunnen berechten voor het leveren van een wanprestatie. De organisatoren in Suriname hebben het wellicht niet goed geregeld. Is er sprake van een contractuele verplichting?


  Maak melding

 9. zoiets kan gebeuren .

  Geen idee waarom hij op het laatste moment afhaakte,maar daar zou de organisatie meer over moeten weten en ja het is jammer voor de jeugd,ben het eens dat je liever een Nederlands sprekende grote artiest of DiDi Kempot of zelfs Daniel Sahuleka naar Suriname kan halen dan dit neefje van Snoop..die overigens met zijn rapmuziek meer onrust brengt dan vrede.

  Suriname moet gaan voor Reggae artiesten dat gaat altijd goed..deze rijke rappers zijn bang voor Suriname..bang om beroofd te worden en vertrouwen niemand, daarnaast zijn het verwende klootzakken die ons ook nog gaan komen commanderen en klagen over alles wat niet ok is in hun ogen.

  Neuh ik heb geen spijt dat BOWOWOWOW niet naar Suriname komt..Organisatie betaalt netjes de kaartje terug (als ze dat überhaupt gaan doen..Surinamers kennende..
  En huren een leuke act uit Nederland in een landgenoot (te) dat heeft meer effect als je scholen wilt gaan bezoeken.


  Maak melding

 10. OHHHH

  Kan niet waar zijn… vele suri’s zijn weer gepakt geworden
  Een ezel zelf stoot zich niet 2x aan de zelfde steen.

  Vind ik tog zoooo zielig !
  (ik schud mijn hoofd hier)hahahahahahah
  dong beest !!!!!!!!!


  Maak melding

 11. Kondre man abra watra :: Dit is een eye opener voor die mensen die geld naar suriname sturen… die mensen in sranan zijn allemaal stuk voor stuk ARTIESTEN ze hebben genoeg om BOW WOW uit te nodigen . dus en dan nog klagen dat ze geen geld hebben . voor mij zijn alle kondre mans in SU bow wows dus .. wees wijs


  Maak melding

 12. inderdaad moet wij de vraag stellen hoe het kan dat die spreekwoordelijk ezels zich meerdere malen aan de zelfde steen stoot? het gaat niet alleen om artiesten maar ook om mensen die zich voor doen als de verlosser van het surinaams volk terwijl ze schoften en criminelen zijn. ai mi kondre mang fa yu dong so ? mi grangma taki yu dong moro sopo.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.