Nieuwe website Stichting Suriname Men United

6

PARAMARIBO, 19 dec – De Stichting Suriname Men United heeft afgelopen week haar eigen website gelanceerd. Met www.surinamemenunited.com wil de stichting dichterbij de Surinaamse samenleving komen in het bijzonder van de doelgroep, homomannen en andere mannen die seks hebben met mannen.

Suriname Men United is een stichting die een gezonde leefstijl promoot en tracht te realiseren onder homomannen en andere mannen die seks hebben met mannen (MSM). Uit een behoefteonderzoek die de stichting in 2007 en 2008 heeft gedaan, blijkt dat er vraag is naar gezondheidsboodschappen.

Het onderzoek ‘MSM in Paramaribo’, een onderzoek naar karakteristieken van mannen die seks hebben met mannen, is gedaan onder 100 MSM’s. Hieruit blijkt dat vooral de behoefte om via het internet aan informatie te komen groot is. Zeker mannen die niet openlijk uitkomen voor hun geaardheid (closeted cases zoals zij in het onderzoek worden genoemd) hebben aangegeven dat zij via het internet geïnformeerd willen worden.

6 REACTIES

 1. Als mens weet jij niet alles…maar de natuur of God heeft ons gemaakt.
  Maar nu waarom zullen wij de natuur op een verkeerde manier gebruiken.
  Poepplek of gat is echt om te poepen(jouw te ontlasten van onnodige voedsel)heeft niks en ook niks met voortplanting te maken.
  Daarom doe het niet….de natuur vindt het ook niks…kap ermee.
  Tap a boel ano wan bun sani.


  Maak melding

 2. Hallo moderator, administrator waarom krijg je elke keer irritante reclame voor de scherm, elke keer klik ik het weg maar het komst steeds terug. Een keer wegklikken moet toch genoeg zijn.


  Maak melding

 3. een plaats zonder mensen is ondenkbaar,zou ook geen homos opleveren.is dit een geboren afwijking of wordt men beïnvloed door hebberigheid op een stukje verwennerij.

  volgens mij moet je goed ziek zijn of met een gebrek in je hersenpan rondlopen.om je reinheid tot nul te draaien.zelfs dit komt niet bij dieren voor.

  Gado sabi fu san ede,ano gi asi tutu.


  Maak melding

 4. de info die jullie, MSM-ers, nodig hebben staat hieronder : 1).het is een hersenafwijking dus zeg niet dat het ‘normaal’ is, want daarmee betitel je het overgrote deel van de mensheid als abnormaal en dat is niet zo 2).verkracht A.U.B niemand 3).benader alleen je soortgenoten voor je activiteiten 4).doe geen vrouwen na, omdat je het niet bent 5).adopteer geen kinderen, omdat je zo nodig een ‘gezin’ wil stichten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.