Kunstcafé over het kunstvakonderwijs

0

Het Centrum Beeldende Kunst Zuidoost en Podium Kwakoe organiseren op 15 oktober aanstaande een kunstcafé over het kunstvakonderwijs in Suriname en Nederland. De gasten daarbij zijn Ellen de Vries, Tammo Schuringa, Neil Fortune en Razia Barsatie. Het gesprek staat onder leiding van Jules Rijssen.

Ellen de Vries bespreekt haar biografie over Nola Hatterman en Tammo Schuringa vertelt over het samenwerkingsproject van de Gerrit Rietveld Academie (Amsterdam) en het Nola Hatterman Instituut (Paramaribo). Neil Fortune en Razia Barsatie delen hun ervaringen als kunstenaars die vanuit het Nola Hatterman Instituut nu een opleiding volgen aan de Rietveld Academie.

Locatie: CBK Zuidoost, Bijlmerdreef 119, Amsterdam
Tijd: 19.30 uur tot 21.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur
Toegang: gratis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.