Roze Zondag op Kwakoe festival

7

In navolging van Roze Maandag op de kermis in Tilburg en Roze Woensdag tijdens de Nijmeegse 4-daagse heeft COC Amsterdam het initiatief genomen tot een Roze Zondag tijdens de Gay Pride in Amsterdam op het Amsterdam Kwakoe Festival. Deze werd gisteren gehouden in de Bijlmer.

In samenwerking met Stichting Alma, Respect 2 Love, Dutch Suriname AIDS Foundation/Suri-Positivo’s, FNV Roze Amsterdam en Stichting Yoesuf werd gisteren een informele meet & greet georganiseerd. Hiermee wordt de Gay Pride uit de Amsterdamse Binnenstad ook een multiculturele zichtbaarheidactie in het Bijlmer Park.

Alhoewel niet overal en voor iedereen de homo emancipatie vanzelfsprekend is, heeft een festival als Kwakoe Amsterdam de intentie voor heel multicultureel Amsterdam een kleurrijk festival te zijn. Daarom is COC Amsterdam verheugd met de organisatie van Roze Zondag op Kwakoe Amsterdam. Hiermee wordt weer een belangrijke stap gezet in de zichtbaarheid van homoseksualiteit binnen de zwarte gemeenschap van Amsterdam.

7 REACTIES

 1. Ik ben van de meerderheid een gewone hetorosexuele man. En als een Homo man vlak voor me gaat staan hou ik er niet van dat ik zijn speeksel in mijn gezicht voel. Dus ik kom er niet.


  Maak melding

 2. Tja, is dit de plek en het evenement om Roze te profileren. Ik denk het niet, maar de organisatoren blijkbaar wel. Ben benieuwd naar de meerwaarde hiervan.


  Maak melding

 3. moet kunnen ??!!!!!!

  ja dit zal wel,vooral wanneer het jou bloedeigen broer betreft, dan wordt er in alle talen gezwegen.
  ja zo is de mens eenmaal.


  Maak melding

 4. hahahhaah ik moet lachen om sommige klojo hier ze nemen een andere nickname maar ze reageren op de zelfde domme manier.
  yere mi boi als mijn broer gelukkig is ben ik dat ook zo simpel is het.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.