woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenKunst en cultuurGroot Surinaams Kookboek is weer verkrijgbaar

Groot Surinaams Kookboek is weer verkrijgbaar

-

Does Travel - naar Suriname

Na vele jaren is het Groot Surinaams Kookboek is weer verkrijgbaar. Deze nieuwe druk van het complete naslagwerk van de Suriname keuken geeft in meer dan 300 pagina’s een keur van gerechten,
zowel voor de eenvoudige als de fijne keuken.

De beproefde recepten zijn afkomstig van de Creoolse, Hindoestaanse, Indonesische en Chinese bevolkingsgroepen van Suriname. In de vertrouwde stijl en opmaak geeft dit boek duidelijk uitleg over de grondbeginselen van de Surinaamse keuken. Ook worden praktische tips gegeven om de gebruiker vertrouwd te maken met variaties bij het bereiden van tropische producten.

Daarnaast bevat het boek o.a. een hoofdstuk over hoe men Surinaamse gerechten kan bereiden met Nederlandse producten, alsook over het doel van de voeding en talloze tips met betrekking tot verstandig en gezond eten.

Het Groot Surinaams Kookboek is al meer dan 30 jaar het basiskookboek voor ieder Surinaams huishouden. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot het basiskookboek voor iedereen die geïnteresseerd is in de Surinaamse keuken. Verkrijgbaar bij Uitgeverij Dubois.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES