Suriname gewild op Second Home beurs

5

De markt voor tweede huizen leeft op. Dat is de conclusie na de Second Home International beurs 2009 afgelopen weekend. Van bezoekerszijde was volop belangstelling voor de vele projecten die op deze publieksbeurs met internationaal onroerend goed werden aangeboden. Ook voor huizen in Suriname.

Met het oog op Surinaamse Nederlanders die willen remigreren richtte exposant Prakash Ramtahalsing drie jaar geleden het bedrijf Time Vastgoed op. ,,Elk jaar gaat het beter. De remigraties creëren een jaarlijkse vraag naar 1.500 huizen en daar spelen wij op in. Een huis in Suriname is erg gewild, ook onder de Nederlanders trouwens. Onze beursdeelname heeft weer veel effect gehad. Wij hebben hier opdracht gekregen twintig woningen te realiseren”.

De manifestatie trok met 7.391 bezoekers vrijwel hetzelfde aantal belangstellenden als de voorgaande editie, afgelopen najaar. De volgende editie van Second Home International staat op de agenda van 9 tot en met 11 oktober 2009 in Jaarbeurs Utrecht.

5 REACTIES

  1. Beste mensen, het bedrijf Timevastgoed heeft heel wat mensen opgelicht in Nederland en Suriname. Het bedrijf staat ingeschreven in Suriname. Er zijn wanprestaties geleverd en opzettelijk mensen opgelicht net als hun vader dhr Roep die in de jaren 90 mensen geld afhandig hadden gemaakt. Zie forums het gaat om de zonen Prakash in Ned en Shailendra Ramthalsing in SU en de assistente Raishrie Adjodia in Rotterdam. Zie de website ASADESO. Er komt nog meer in de praktijk door de gedupeerden in verband met wanprestaties, vreselijk.
    Groet
    Djampé.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.