Startersmissie met jonge ondernemers naar Suriname

3

Stichting IntEnt bereidt zich weer voor op een startersmissie vanuit Nederland naar Suriname. In april vertrekt de organisatie met een groep jonge, ambitieuze mensen die daar een bedrijf willen starten. Het zijn bruisende aangelegenheden. De vorige missies konden nationaal en internationaal op veel belangstelling rekenen.

In maart starten de trainingen voor dit intensieve traject. Daarom organiseert IntEnt een informatieavond over de IntEnt Startersweken op 20 januari 2009 in Den Haag, aanvang 18.00 uur (elevator pitches) of 19.00 uur (algemene informatie).

In totaal zullen er dit voorjaar vijf missies naar verschillende landen vertrekken, waaronder Suriname en Marokko.

- Advertentie -

3 REACTIES

  1. Hun spirit zal gauw uitgedoofd worden als ze de stagnatie van de surinaamse bureaucratie (o.a. corruptie, luilakmentaliteit) gaan ondervinden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.