NOS presentator Boedhram Khargi (69) overleden

1

In Suriname is op vrijdag 28 november Boedhram Khargi op 69-jarige leeftijd overleden. Khargi genoot in de jaren ’60 grote bekendheid onder de Surinamers in Nederland als bedenker, redacteur en medepresentator van het NOS-radioprogramma ‘Gevolmachtigd’ voor Surinamers en Antillianen.

Gevolmachtigd werd later ‘Het Zwarte Schaap’ en uiteindelijk ‘Zorg en Hoop’ voor Surinamers in Nederland. Khargi kwam met het plan voor het doelgroepenprogramma en voerde de redactie, schrijft De Wereldomroep.

Khargi wordt in zijn Nederlandse woonplaats Gouderak gecremeerd.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.