vrijdag, december 1, 2023
HomeColumnsVerslag verkiezingen VS - Florida: Help Us Make History

Verslag verkiezingen VS – Florida: Help Us Make History

-

Does Travel & Cadushi Tours

Door Ian van der Kooye – Natuurlijk kan ik hier beschrijven wat ik in Florida doe. Ik kan het in woorden proberen uit te drukken. Ik kan er lyrisch over zijn of er een neutrale beschrijving van geven. Met de techniek van tegenwoordig bestaan er nieuwe manieren om de lezers van www.waterkant.net te informeren.

In het volgende Youtube-filmpje zien jullie de mensen met wie ik werk.

Ian van der Kooye – [bekijk hier alle columns van Ian]

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES