vrijdag, december 8, 2023
HomeNieuws uit NederlandVerbazing Evander Sno over uitspraak De Haan

Verbazing Evander Sno over uitspraak De Haan

-

Does Travel & Cadushi Tours

Evander Sno beleefde de afgelopen dagen volgens AD Sportwereld een bewogen terugkeer in de eredivisie. Hij kreeg forse kritiek te verduren van Jong Oranje-coach Foppe de Haan en ontving een rode kaart voor een vermeende elleboogstoot op de neus van Willem II’ er Akgün.

,,Over beide zaken ben ik verbaasd,” aldus Sno tegen de krant. De Haan heeft Sno en Drenthe na het teleurstellend verlopen olympische toernooi verwijderd uit de selectie. ,,Volgens meneer De Haan zijn er dingen voorgevallen tijdens de Olympische Spelen met Royston Drenthe en mij. Voor Drenthe kan ik niet spreken, maar in mijn geval weet ik absoluut niet waar het over gaat. Meneer De Haan is nooit naar me toegekomen met klachten, ik ben dan ook teleurgesteld dat hij dit zo roept.”

Over zijn rode kaart: ,,Het past helemaal niet bij mijn speelstijl om een speler te raken. Ik heb zelf ook niets gevoeld. Dat de scheidsrechter floot was prima en die jongen zal ook echt wat hebben, want hij werd afgevoerd. Maar ik deed niets bewust en ik hoop dat de mensen die er iets mee kunnen, dat op de beelden terugzien.”

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

6 REACTIES
 1. Foppe’s geest is beneveld sedert hij het veilige dorpse friesland verlaten heeft en met allochtone voetballers 2 prijzen heeft gewonnen. Heerschap dacht eens eventjes olympisch goud te winnen en nu het niet gelukt is krijgen – ja zeker – de allochtone spelers de schuld. Als er gewonnen wordt heeft friese foppe het gedaan, maar als er verloren wordt zijn de allochtone spelers ongedisciplineerd geweest. Ach niks nieuws meer onder de schrale nederlandse zon.


  Maak melding

 2. Welkom to the Real World,
  Evander,zo is het altijd geweest en zo zal het altijd ook zijn.Bij successen is het Hallelujah,Hosannah maarrrr,als het iets tegenzit worden de zwartjes gekruisigd!!!!vraag het maar aan je voorgangers,Kluivert,Seedorf,Bogarde enz.
  Foppe kan er niets aan doen het Hypokriete bloed stroomt ook door zijn aderen.


  Maak melding

 3. het zo beter zijn om de verhalen van twee kanten te horen ,dan pas kan je een waarde oordeel geven en niet gelijk weer in het zwart witte te trekken laat die twee jongens maar reageren op de beschuldiging dat de bus op drente moest wachten omdat hij een dure horloge moest kopen er zijn nog meer verhalen die in de media opduiken over deze twee jongens ik neem het voor niemand op want waneer ze geld hebben denken een hoop mensen dat ze hele wereld aan kunnen met hun hoogmoed gedoe.


  Maak melding

 4. Foppe heeft zijn beschuldigingen niet kunnen staven met voorbeelden. Gelukkig dat de overige voetballers Sno en Drenthe niet hebben laten vallen. Foppe is het type van een ouderwetse vader die eist dat zijn inwonend kind zijn bevelen volgt, ondanks dat het kind volwassen en de bevelen kant noch wal raken.
  Foppe is zwaar gefrustreerd omdat het hem niet gelukt is via successen op de OS het nivo van friese boer te ontstijgen. Hij had zichzelf graag op het nivo van Guus Hiddink gezien


  Maak melding

 5. @DU,
  Volgens mij hebben we reeds van beide partijen gehoord althans van Foppe en Sno(jammer genoeg niet van Drenthe)Foppe blijft vaag over de redenen en Sno is verbaasd dat Foppe hem nooit iets gezegd heeft.Indien dhr.Foppe teleurgesteld is moet hij dan op z’n minst dat kenbaar maken tegenover spelers in kwestie en niet vaag achteraf op deze jongens afgeven en als het zo is dat deze heren over de schreef zijn gegaan willen wij als voetballiefhebbers gaarne weten wat zij dan hebben uitgespookt,lijkt mij beter voor het vormen van onze publieke opinie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES