maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidAzivo onderzoekt speciale Suriname-polis

Azivo onderzoekt speciale Suriname-polis

-

Does Travel - naar Suriname

De Haagse zorgverzekeraar Azivo wil een speciale Suriname-polis op de markt brengen. Dat heeft het bedrijf gisteren bekendgemaakt, schrijft het Algemeen Dagblad. In dat pakket zouden ook preventiemaatregelen moeten worden opgenomen voor onder meer diabetes en hart- en vaatziekten door een te hoge cholesterol. Beide aandoeningen komen relatief vaker voor onder de 55.000 Surinamers in Den Haag.

Daarnaast wil de zorgverzekeraar met de stichting Equally Equipped en zorginstelling Florence ook zorgvoorzieningen regelen in Suriname zelf. Zo kunnen bijvoorbeeld ook oudere, zorgbehoevende Nederlandse Surinamers voor een korte dan wel langere periode in Suriname verblijven.

De zorgverzekeraar wil eventueel ook Surinamers verzekeren via hun familie in Nederland. Of de Suriname-polis op de markt komt, hangt af van de interesse. „Dat gaan we dit weekend uitzoeken op het Milan Festival, al verwachten we dat de interesse groot is’’ zegt Nataschja Kranenburg van Azivo tegen de krant.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Ik zie met belangstelling uit naar het plan van AZIVO.
  Alleen te hopen dat het een betaalbare regeling wordt ook voor de mensen in Suriname.


  Maak melding
 2. Ziekenfonds mag wat mij betreft wereldwijd gesubsidieerd mogen worden. Wie kan nou een operatie betalen van 30 duizend euro, wat tegenwoordig heel normaal is. Belachelijk zijn deze bedragen om mensenlevens te redden.


  Maak melding
 3. ik vind het een mooi bericht om te lezen en de vraag die gelijk aan koppel is dit nou racisme of discriminatie dat azivo het over denhaag heeft en milan festival, nee vind ik zelf niet is de doelgroep de gene die begrijpen wat ik bedoel, ze zullen mij weer voor dom uitmaken want dat is tegenwoordig de trend hier op deze site want de rest is hooggeschoold slim en intilligent. a.u.b


  Maak melding
 4. Ik vind dit een goede zaak en maakt de uitwisselbaarheid in gevallen van levensbedreigende aandoeningen, zowel qua expertise als plaats van behandeling, aanmerkelijk eenvoudiger. Vanuit Nederland moet men ook premie voor iemand in Surinazme kunnen betalen. Azivo, zie Suriname als een regio erbij en houd het zorgpakket, zoveel mogelijk /nodig gelijk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES