donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenMedia en literatuurSurinaamse en Antilliaanse tv-zenders verdwijnen

Surinaamse en Antilliaanse tv-zenders verdwijnen

-

Does Travel & Cadushi Tours

De speciale abonneezenders voor Antillianen en Surinamers worden stopgezet. Ativi en TeveSur, die een aantal jaren terug vooral in Rotterdam en Amsterdam begonnen met het werven van abonnees, verdwijnen van de kabel.

TeveSur en Ativi waren voor elk € 15 per maand als apart kanaal te abonneren. TeveSur werd in de tijd gepresenteerd als zender met verschillende programma’s uit Suriname

Met het verdwijnen van de zenders zijn de voornamelijk in de grote steden wonende Surinamers en Antillianen vrijwel verstoken van televisieprogramma’s uit of over hun geboorteland. Via de satelliet zijn dergelijke zenders hier niet te ontvangen. Wel is er een aantal Zuid-Amerikaanse kanalen en Spaanstalige kanalen interessant voor deze doelgroep. Daarvan zit echter alleen TVE op de kabel.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

9 REACTIES
 1. Gelukkig dat deze zenders uit de lucht zijn gehaald,want ze zijn waardeloos,vooral tevesur,in december draaide ze een band van augustus(no joke).Enook niet 1 keer,het gebruik Wat denken ze,dat wij hier gek zijn?.Wij moeten hard ervoor werken om aan doekoe te komen.Weer een Surinaamse oplichting,jammer,maar het is niet anders.Proberen via internet sure radio en tv,het is mijgelukt,ik luister en kijk met plezier naar de programas,via ANDA.


  Maak melding
 2. Ik ook,maar nu hebben ze al heelllllllllllll snel een compromie bereikt,die “jokers”DNA leden,maar ja,mischien krijgen we nog een heavy weight fight te zien.Brunswijk tegen een van de zwaardere in gewicht van de oppositie,ik kijk uit “parimaka”.Intussen mi e loekoe digitaal.


  Maak melding
 3. Mooie woorden zijn niet waar,en ware woorden zijn niet mooi,”terlenka”.Het is hard om hard te zijn,maar het is harder om niet hard te zijn.Huiswerk gi a weekend.


  Maak melding
 4. Wanneer komt Mike Tyson het proberen.
  Maar misschien is hij ook geen moer meer waard.

  Ik wel ik neem een punt vijftig (50). geen grap ik heb ze zien dansen.
  Daarom: Kromo,(pa-i) Terlenka (keng kengdame)Parimaka(dorstverwekker)maken
  jullie geen grappen zie: Kenia anno 2008….Oom Ro weet…doe niet dom…mi klaar en mi boor bori.

  Wij zijn van de club echte Suri’s en wij verkwanselen niksssssss neverrrrrrr !!!!!!


  Maak melding
 5. wij hebben ook een jaar lang tvsur gehad. in het begin was het leuk tot wij in de gaten kregen dat je eindeloos herhalingen te zien kreeg, nu al een half jaar geleden opgezegd, want het is duur zat.


  Maak melding
 6. waarom altyd gezeur je mag bly wezen dat er senders zyn wees tog vrolyk het gaat niet alleen in suriname zo maar ook hier in nl oke wees vrolyk gr johann uit nl


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES