zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenEconomieSuriname waardig thuis voor concurrentiewaakhond

Suriname waardig thuis voor concurrentiewaakhond

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 16 jan – Suriname is in alle opzichten een waardige basis voor de Caricom Competition Commission, CCC. Dit zegt minister Clifford Marica van handel & Industrie. Wanneer het CCC-bureau formeel geopend zal worden in Paramaribo, zal een nieuw tijdperk aanbreken in de economische ontwikkeling van de Caribische Gemeenschap.

De groeiende industrie en handel van de regio is gebaat bij eerlijke concurrentie. Het vrijemarktbeleid dat Suriname voorstaat, kan dit alleen maar versterken. Met Paramaribo als uitvalsbasis zal het CCC de realisatie van de gemeenschappelijke markt gestalte helpen geven. “De vestiging van CCC in Paramaribo is bijzonder, omdat in Suriname het eerste concurrentie-instituut van de regio gehuisvest wordt”, zegt Marica.

Die eer is niet zomaar komen aanwaaien. Er is veel lobbywerk verzet sinds de Caricom-leiders in 2004 besloten tot centraal toezicht. Bestuursvoorzitter is Suriname’s ambassadeur in Guyana, Manorma Soeknandan. Suriname wordt ook de thuisbasis voor het regionale vertaalinstituut Criti. De bedoeling is de communicatie te vergemakkelijken tussen de anderstalige en de meerderheid van Engelssprekende lidlanden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. Maarrrr als jij zelf niet eerlijk ben…ding tra man e draai you don-don idi binnen vijf minuut.
    Daarom tapu you verkwansel torie.
    A bitri you zuku you tai-tai and hoepel op.


    Maak melding
  2. Deze man geloof in zijn eigen leugens,met al die soort ontwikkeling dit,ling dat,ling zo,ling daar,ling hier,begin ik mezelf af te vragen of je niet rijp ben voor de phychiater.Jij(regering)kan goed fantaseren.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES