Seedorf in de elite club van 100

9

Clarence Seedorf treedt toe tot het elite rijtje in de Champions League. De 31-jarige middenvelder speelde in het eigen San Siro-stadion tegen Celtic zijn honderdste wedstrijd in de Champions League.

Seedorf is meteen ook de eerste Nederlander (lees: geboren Surinamer) die de magische grens van de honderd weet te overschrijden. De meest succesvolle clubspeler van Nederland verkeert daarmee in goed gezelschap.

Raúl (Real Madrid, 113 duels), Roberto Carlos (Fenerbahçe, 112 duels), Paolo Maldini (AC Milan, 105 duels), David Beckham (LA Galaxy, 103 duels), Oliver Kahn (Bayern München, 103 duels) en Luis Figo (Internazionale, 100 duels) gingen Seedorf voor.


9 REACTIES

 1. C. seedorf ik wens je het allerbeste toe, op naar de 120. Je bent het voorbeeld voor vele jongeren & ook volwassenen, dat geloof in eigen kunnen jou zal doen overwinnen, behoud je bescheidenheid, dit zal je nog grootse maken, wat het kosmiche plan van GOD is met jou kan niemand op deze wereld meer te niet doen, je hebt er zelf voor geknokt, en dit is je resultaat, Veel kosmische kracht en veel kosmiche licht met universele liefde op weg naar de volgende horde, het ga je goed
  dat ook de andere voetbalbroeders zwart of of geel jou mogen volgen, en volgen…….
  Haal uit je gedachten, zij die jou dit niet willen gunnen, en ga ervoor als altijd,

  m.vr.gr
  L.vankallen


  Maak melding

 2. Meer rauwkost ete Jonghe , en dan maak je het tot a20 zelfs. Doe je best, en ohja ,GEFICITEERD met je toetreding 1e nederlander geboren surinamer.

  Een boegbeeld ben je voor onze jeugd.

  Vriendelijke Groeten,…..


  Maak melding

 3. wanneer ga ik eens lezen dat een kalloe of tjon of krommo of een witte suri iets bereikt op het gebied van sport (daar moet je heel veel discipline en doorzetting vermogen voor hebben) of op het gebied van politiek en entertainment iets bereikt in Nederland? alleen met hun grote mond kunnen ze iedere keer afgeven op de zwarte surinamer, zelf iets presteren? ho maar!!!!!


  Maak melding

 4. goed zo seedorf laat die van basten maar kletsen jij ben de man van nederland.nog jesus cruyff of van basten kunnen dat zeggen.
  daarom zijn ze jaloers op jouw.goe dat die van basten ermee stopt.hij mist ervaring om het nederlandse elftal te coachen.


  Maak melding

 5. C. SEEDORF een voorbeeld ben je voor onze jeugd, laat ze maar kletsen , op een keer houd het op, jaloezie is iets dat mens eigen is, je kan het verbannen door meer te presteren voor je zelf ik geniet er ook van, ga zo door ,de beste stuurlui staan altijd aan wal, laat je niet kisten we gaan voor de 120.Ik stuur ook naar jou positieve energie.
  m.vr.gr


  Maak melding

 6. henky, je krijgt ook positeve energie, je wil soms zoveel zeggen tegelijk,dat het zijn doel vaak mist, ik probeer toch mijn best te doen datgene dat kenbaar wil maken te volgen.
  veel kosmiche liefde en energie
  m.vr.gr.krindeistarie


  Maak melding

 7. china ziet suriname als belangrijke partner, het is goed om ook landen te betrekken in de economische goei, omdat het verleden al geleerd heeft dat als je als land je maar tot een land richt ,kan je soms te afhankelijk worden van dat ene land, die je later de wetten vooschrijft om zaken te doen,


  Maak melding

 8. Van Basten vond Seedorf niet goed genoeg voor de oranje selectie. Vandaag heeft Seedorf AC_Milaan naar de finale van de World Cup geschopt. Niemand binnen de selectie kan een dergelijke prestatie neerzetten. Ze komen nieteens in de buurt.
  Seedorf is een topvoetballer van wereld klasse en heeft nu ook met het aantal interlands ieder nl voetballer voorbijgestreefd.
  Laat van Basten maar lekker Barsten en Clarence… gefeliciteerd. Je bent ons kampioen!


  Maak melding

 9. Goeie speler die Seedorf maar bljif a.u.b weg uit Oranje. In Oranje speelt hij puur voor eigen succes en naar Zwitserland. Je hebt niks aan hem in Oranje.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.